- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.210
- 43
Dünya mutfağı yapalım görsünlerBir dahakine zorlayalım da mezelerin kıymetini bilsinler
Başka türlü yapacağı yok tontrinin , banlanınca iyi oluyor fırsatı değerlendiriyorum diyordu
Biraz işine bakmıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya mutfağı yapalım görsünlerBir dahakine zorlayalım da mezelerin kıymetini bilsinler
Başka türlü yapacağı yok tontrinin , banlanınca iyi oluyor fırsatı değerlendiriyorum diyordu
Hayırlı akşamlar canım
Nasılsın bacımHayırlı akşamlar canım
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorNasılsın bacım
İyiyim bende hamdolsun canımİyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok mu yoruluyorsunHep ayakta mısınİyiyim bende hamdolsun canım
Toynakları yukarı diktim, dinleniyorum
Sabah 8 den, akşam 18:30 a dek fix ayaktayımÇok mu yoruluyorsunHep ayakta mısın
Allah'tan hafta sonları tatil oldu yoksa dayanamazdınSabah 8 den, akşam 18:30 a dek fix ayaktayım
Ee tabi sabah 6 da kalkıyorum, akşamda 22:30’u göremeden, cumburlop yatağa
Aynen öyle, fakat bu Pazar sülale günü bende ayrıca eşiminde doğum günü akşamı da arkadaşları geleceklermiş, bugün beni aradılar sürprüüüüz yapacaklarmışAllah'tan hafta sonları tatil oldu yoksa dayanamazdın
EyvahBari elleri kolları dolu gelselerHerkes bir şey yapsın ne olacak çalışıyorsunAynen öyle, fakat bu Pazar sülale günü bende ayrıca eşiminde doğum günü akşamı da arkadaşları geleceklermiş, bugün beni aradılar sürprüüüüz yapacaklarmış
Cumartesi evi mi temizlesem, hazırlık mı yapsam, dinlensem mi bilemedimEyvahBari elleri kolları dolu gelselerHerkes bir şey yapsın ne olacak çalışıyorsun
Allah kolaylık versin canım
bende de kek varHayırlı akşamlar
Kimsecikler yok, sıcacık çay demledim koşun bacılar
Gün için 2 tatlı, 2 salata yapacağım. Başkada birşey yapmayacağım, çalıştığım için dışarıdan söyleriz dediler sağolsunlar insaflı davrandılar teyzelerim ama anneme sarma istediklerini söylemişler bende fellahı bulsunlar, şükretsinler dedimEyvahBari elleri kolları dolu gelselerHerkes bir şey yapsın ne olacak çalışıyorsun
Allah kolaylık versin canım
Ohhhhhh, miss gibi çay ve kek koktuEki Görüntüle 2217355
bende de kek var
Çalışınca iş yapmak,hazırlık yapmak zorPratik bir şeyler yaparsınCumartesi evi mi temizlesem, hazırlık mı yapsam, dinlensem mi bilemedim
Biraz hazırlıklardan saklarım, birde pasta yapabilirsem yaparım ya da arkadaşıma sipariş veririm
Hayırlı akşamlar ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2217355
bende de kek var
Aman zaten yoruluyorsun idare etsinlerSalataları buradan kaparsınGün için 2 tatlı, 2 salata yapacağım. Başkada birşey yapmayacağım, çalıştığım için dışarıdan söyleriz dediler sağolsunlar insaflı davrandılar teyzelerim ama anneme sarma istediklerini söylemişler bende fellahı bulsunlar, şükretsinler dedim
sağolasın yasmin ablacım çalışıyormuşsun hayırlı olsun :)Ohhhhhh, miss gibi çay ve kek koktu
Ellerine sağlık canım benim
teşekkür ederim :)Hayırlı akşamlar ellerine sağlık canım
Evet işe başladı:)sağolasın yasmin ablacım çalışıyormuşsun hayırlı olsun :)
teşekkür ederim :)