- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Hayırlı olsun canımHayırlı olsunAynı zamanlarda yaptırmışız, bebek için en ideali, anlamadan atlattılar.
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım
Allah yardımcın olsun canım, zamanla geçer inşallahGazla başımız belada
Vakit bulamıyorum girmeye, bir süre sonra sistem oturur herhalde
Siz neler yapıyorsunuz
Sağol canım, Oy maşallah 11 hafta olmuşAllah yardımcın olsun canım, zamanla geçer inşallah
Kolay gelsin canımNasılsınız hanımlar ? Ben tarifimi yapıyorum
Sabret canım biraz zorluk çekersin elbet ama tamir edilecek illaki :)Ne yapayım nerelere gideyim c.makina bozuldu dün bir makina çamaşırı elimde yıkadım ve hala kurumadilar
Bugün de vicdansız tamirci aldı götürdü makina mi benden kim bilir ne zaman gelecek
Dün kızım öksürükten biraz istifra etmiş ti onu yikamayamadan gitti makinam Allah tan biraz temizlik yapmıştım artık leke çıkarıcı ya başmam lazım çünkü yorgan gibi kalınca bişey Alez iSabret canım biraz zorluk çekersin elbet ama tamir edilecek illaki :)
Geçmiş olsun kuzum, yedek varsa onu kullan yoksa da çarşafla idare et birkaç gün..Dün kızım öksürükten biraz istifra etmiş ti onu yikamayamadan gitti makinam Allah tan biraz temizlik yapmıştım artık leke çıkarıcı ya başmam lazım çünkü yorgan gibi kalınca bişey Alez i
İdare ederim o önemli değil de ins lekesi çıkarGeçmiş olsun kuzum, yedek varsa onu kullan yoksa da çarşafla idare et birkaç gün..
Çok şükür canım iyi gidiyor. Benim de gecem gündüzüm birbirine karışmış durumda ama sağlığımız sıhhatimiz yerinde elhamdulillah :) büyümeye çalışıyor minik kuşum :)Sağol canım Allah razı olsunSizin nasıl gidiyor?
Gelin gelin :) istediğiniz çay olsunKolay gelsin canım
Yanına çay da demle, kalabalık geleceğiz
Bekliyoruz :)Gelin gelin :) istediğiniz çay olsunbitti çekim işleri yükleme zamanı geldi
Gedikli naber
heee hiç yarışmalara bile katılmamışken adım gedikliye çıktı ya laGedikli naber
İyi şükür kişi uyuttum yemek yapmadan önce bir gireyim dedim ev ahalisi ödev ve sınav çalışıyorheee hiç yarışmalara bile katılmamışken adım gedikliye çıktı ya la
aman.. 6.günüm bugün reglin hala ağrım ve lekelenme devam ediyor ne gıcık bir durum?
sen nasılsın Gedikli
Herşey güzel de şu konu açmasıBekliyoruz :)