- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Hayırlı olsun canım
O kadar cok foto yukledim ki ooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım
Ya cok uzuldum.İnan ambulans bile sessiz gidiyor ama benim evimin orda kırmızı ışık var oradan geçene kadar siren açık kapatıyorlar hemen ortalık ayağa kalkmasını diye o 3 kişi çıkmazsa eminim herkes yığılır yine madene canla r sağ çıksın da gerisi hikaye
İnşallah sağ salim çıkarlar, rabbim ailelerine bağışlasın.İnan ambulans bile sessiz gidiyor ama benim evimin orda kırmızı ışık var oradan geçene kadar siren açık kapatıyorlar hemen ortalık ayağa kalkmasını diye o 3 kişi çıkmazsa eminim herkes yığılır yine madene canla r sağ çıksın da gerisi hikaye
Evet soma faciasını haberlerden izlemiştim o felakette. İstanbuldaydım, çok zor gerçekten. Hem çalışan için, hemde evde sağ gelecek mi diye bekleyen aileler için.Biz haberi 8-8.30 gibi aldık daha önce olmuş aslında ama eşim çalışmadığı için anca arkadaşları haber verdi ins ölen olmaz ins kendimi tutamadım ağladım çünkü 301 kişinin ambulans sireni hala kulaklarımda hala kamyonlar la giden tabutlar gözümün önüne geliyor biz yorulduk da keşke herkes insan canını düşünse
Eşim bir hafta evi kokladi kendini kokladi çok agkamistim o zaman kendini hala ordaki gibi kokuyor sanıyordu gelip gelip yanıma kokuyor muyum ben diyordu sadece cenazeleri görmek bile çok etkilemişti onun arasından canını kurtarıp sağ çıkanların bir çoğu nin psikolojik sorunları hala devam ediyorEvet soma faciasını haberlerden izlemiştim o felakette. İstanbuldaydım, çok zor gerçekten. Hem çalışan için, hemde evde sağ gelecek mi diye bekleyen aileler için.
Ölenlerin mekanı cennet olsun. Rabbim ailelerine sabır versin
Evet kim olsa psikolojisi etkilenir. Rabbim yardımcıları olsun...Eşim bir hafta evi kokladi kendini kokladi çok agkamistim o zaman kendini hala ordaki gibi kokuyor sanıyordu gelip gelip yanıma kokuyor muyum ben diyordu sadece cenazeleri görmek bile çok etkilemişti onun arasından canını kurtarıp sağ çıkanların bir çoğu nin psikolojik sorunları hala devam ediyor
Rabbim çok büyük ins bı an önce kurtulurlar sağ haberini almayı bekliyoruz ins .
Şimdi gördük paylaşmak istedim hem dolabın altında yer kaplamaz ama dondurucu da kaplar
Çok şükürŞükür hayattaymis yer altındakiler irtibat sağlanmış :))
Ölen yokmuş demeler laf yer altından bire bir bilgi alıyoruz hala çıkmadı 3 kişi ambulans sesleri daha yeni kesildi :// benim evimin önünden en az 5 ambulans geçti
Ust tarafdan 3u benimgunaydin bu arada deynepGünaydın mezeciler
Günaydın gözünü açıp hemen netini açanlar
Günaydın eşini ,çocuğunu işe okula gönderip neti açanlar
Günaydın işe gitmek için yolda netini açanlar
Günaydın geçmişi okurken bu mesajı açanlar (öğle saatinde okursanız tünaydın size)
Bu saatte kahvaltı eden var mı?Benim canım istemiyor,kuru kuru çay içtim
Ne yedin?Benim erken saatlerde iştahım almıyor 1 tane daha ekledim günaydınların içine ,o da sana uyabilirUst tarafdan 3u benimgunaydin bu arada deynep
Kayfaltimi ettim bilem
Tost yaptim kendime cayla yedimNe yedin?Benim erken saatlerde iştahım almıyor 1 tane daha ekledim günaydınların içine ,o da sana uyabilir
Afiyet olsun .Tost yaptim kendime cayla yedim
O su anda bana uymuyor cunkum evde cocuk yok su su anda
Tarifini ne zaman ekliceksin canim
Gec olunca da begenme okunma sayisi az oluyo o zaman da oylayanlari etkiliyo sanki bu durumAfiyet olsun .
Hepsi okulda demek,bazen kendini dinlemek için yalnızlık güzel oluyor .
Ben de bilmiyorum ne zaman yapacağımı,yumurta kapıya dayandığı zaman olacak galiba bu ertelemeye
Aynen etkisi oluyor biraz .Son zamanlara kadar beğendiği tarif varsa ona oy veririm diye düşünüyor,daha çok inceliyor tarifi,son dakikadaki çok iddialı olursa ancak şansı var sanki.Gec olunca da begenme okunma sayisi az oluyo o zaman da oylayanlari etkiliyo sanki bu durum
Geçmiş olsun canım Allah maden işçisne de ailesine de sabır versin çok zor bir meslekEşim evde şükür ama 11 işçi diskte şuan 3 tanesine hala ulaşılamamış