Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
İnan ambulans bile sessiz gidiyor ama benim evimin orda kırmızı ışık var oradan geçene kadar siren açık kapatıyorlar hemen ortalık ayağa kalkmasını diye o 3 kişi çıkmazsa eminim herkes yığılır yine madene canla r sağ çıksın da gerisi hikaye :KK43:
Ya cok uzuldum.
Rabbim yardimcilari olsun insallah sag saglim ciksinlar

Biz haberi 8-8.30 gibi aldık daha önce olmuş aslında ama eşim çalışmadığı için anca arkadaşları haber verdi ins ölen olmaz ins kendimi tutamadım ağladım çünkü 301 kişinin ambulans sireni hala kulaklarımda hala kamyonlar la giden tabutlar gözümün önüne geliyor biz yorulduk da keşke herkes insan canını düşünse :KK43:

İnan ambulans bile sessiz gidiyor ama benim evimin orda kırmızı ışık var oradan geçene kadar siren açık kapatıyorlar hemen ortalık ayağa kalkmasını diye o 3 kişi çıkmazsa eminim herkes yığılır yine madene canla r sağ çıksın da gerisi hikaye :KK43:
İnşallah sağ salim çıkarlar, rabbim ailelerine bağışlasın.

Biz haberi 8-8.30 gibi aldık daha önce olmuş aslında ama eşim çalışmadığı için anca arkadaşları haber verdi ins ölen olmaz ins kendimi tutamadım ağladım çünkü 301 kişinin ambulans sireni hala kulaklarımda hala kamyonlar la giden tabutlar gözümün önüne geliyor biz yorulduk da keşke herkes insan canını düşünse :KK43:
Evet soma faciasını haberlerden izlemiştim o felakette. İstanbuldaydım, çok zor gerçekten. Hem çalışan için, hemde evde sağ gelecek mi diye bekleyen aileler için.

Ölenlerin mekanı cennet olsun. Rabbim ailelerine sabır versin

Evet soma faciasını haberlerden izlemiştim o felakette. İstanbuldaydım, çok zor gerçekten. Hem çalışan için, hemde evde sağ gelecek mi diye bekleyen aileler için.

Ölenlerin mekanı cennet olsun. Rabbim ailelerine sabır versin
Eşim bir hafta evi kokladi kendini kokladi çok agkamistim o zaman kendini hala ordaki gibi kokuyor sanıyordu gelip gelip yanıma kokuyor muyum ben diyordu sadece cenazeleri görmek bile çok etkilemişti onun arasından canını kurtarıp sağ çıkanların bir çoğu nin psikolojik sorunları hala devam ediyor

Rabbim çok büyük ins bı an önce kurtulurlar sağ haberini almayı bekliyoruz ins . ❤️

Eşim bir hafta evi kokladi kendini kokladi çok agkamistim o zaman kendini hala ordaki gibi kokuyor sanıyordu gelip gelip yanıma kokuyor muyum ben diyordu sadece cenazeleri görmek bile çok etkilemişti onun arasından canını kurtarıp sağ çıkanların bir çoğu nin psikolojik sorunları hala devam ediyor

Rabbim çok büyük ins bı an önce kurtulurlar sağ haberini almayı bekliyoruz ins . ❤️
Evet kim olsa psikolojisi etkilenir. Rabbim yardımcıları olsun...

İnşallah canım❤️

Şimdi gördük paylaşmak istedim hem dolabın altında yer kaplamaz ama dondurucu da kaplar :KK70:

Bu lahanayi butun saklama oLayini bende duydum ama emin olamadim.
Bazilari buzdolabi kokusu oluyor diyor,pisse de gitmiyor koku ziyan oldu diyolar.
Kimisi soguk vurmus gibi oluyo diyo.
Deneyen olursa yazsin bizede:KK14:

Günaydın mezeciler :KK45:
Günaydın gözünü açıp hemen netini açanlar:KK36:
Günaydın eşini ,çocuğunu işe okula gönderip neti açanlar :KK36:
Günaydın işe gitmek için yolda netini açanlar :KK36:
Günaydın geçmişi okurken bu mesajı açanlar :KK36:(öğle saatinde okursanız tünaydın size:KK53:)
Günaydın çocukları uyurken az nete gireyim diyenler :KK36:
Bu saatte kahvaltı eden var mı?Benim canım istemiyor,kuru kuru çay içtim :KK69:

Son düzenleme:
Günaydın mezeciler :KK45:
Günaydın gözünü açıp hemen netini açanlar:KK36:
Günaydın eşini ,çocuğunu işe okula gönderip neti açanlar :KK36:
Günaydın işe gitmek için yolda netini açanlar :KK36:
Günaydın geçmişi okurken bu mesajı açanlar :KK36:(öğle saatinde okursanız tünaydın size:KK53:)
Bu saatte kahvaltı eden var mı?Benim canım istemiyor,kuru kuru çay içtim :KK69:
Ust tarafdan 3u benim:KK53:gunaydin bu arada deynep:cool:
Kayfaltimi ettim bilem:KK53:

Tost yaptim kendime cayla yedim:KK45:
O su anda bana uymuyor cunkum evde cocuk yok su su anda:KK71:
Tarifini ne zaman ekliceksin canim:KK24:
Afiyet olsun .
Hepsi okulda demek,bazen kendini dinlemek için yalnızlık güzel oluyor .
Ben de bilmiyorum ne zaman yapacağımı,yumurta kapıya dayandığı zaman olacak galiba bu ertelemeye :skandal:

Afiyet olsun .
Hepsi okulda demek,bazen kendini dinlemek için yalnızlık güzel oluyor .
Ben de bilmiyorum ne zaman yapacağımı,yumurta kapıya dayandığı zaman olacak galiba bu ertelemeye :skandal:
Gec olunca da begenme okunma sayisi az oluyo o zaman da oylayanlari etkiliyo sanki bu durum:KK12:

X