- 22 Temmuz 2017
- 43.962
- 130.645
Servisteyim, evimi özledim
Herifime çorba yap dedim, dışardan söyleyelim dedi. Ben yemek yapmasam batmışız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki çalışan insansınız, idare edeceksiniz
Tepsi iyi fikirmis buraya yagarsa ben de vereyim cocuklaraTertemiz oluyor gezdikce bizim biraya da çok yağmaz bir kere bayağı yağdı bende hamileydim o zaman
Çocuklara verdim eski tepsi kaydilar yokuş aşağı baktım o yetmiyor
Oyuncak atlarının altı plastik kızak gibi onu verdim bayağı kaydilar...
Sonra tüm apartman çocukları eve tepsi almaya gitti hepsi kaydı iki -3 gün
Birde bugün oğlanların aklına geldi konuştukça diyorlar ki anne bebek Ken yikandigimiz küvette güzel olurTepsi iyi fikirmis buraya yagarsa ben de vereyim cocuklara
Ailecek dahisiniz vallaen yeni kesfler sizden sorulurBirde bugün oğlanların aklına geldi konuştukça diyorlar ki anne bebek Ken yikandigimiz küvette güzel olur
Ev yıkılıyor ilginç fikirlerden neler neler yapıyoruz bir görsen ailecek tembel olduğumuz için sinekliğin mıknatısların çıktı... onu kapıya bağlayıp kapı açılıp kapandikca sineklikte açılıyorAilecek dahisiniz valaen yeni kesfler sizden sorulur
Sizin evde insan sıkılmaz yaEv yıkılıyor ilginç fikirlerden neler neler yapıyoruz bir görsen ailecek tembel olduğumuz için sinekliğin mıknatısların çıktı... onu kapıya bağlayıp kapı açılıp kapandikca sineklikte açılıyor
Eşim e kaç kere mutfak dolabının şu pistonlu açılan yerini yap dedim yapmadı
Bez doladim Pistona kapanmasın bulaşık makinasını yerleştirirken diye
Çok uçuk ama bı o kadar da ise yarar fikirler çıkıyor bazen
Evde boks torbası asılan yer var eşim bazen salıncak kuruyorSizin evde insan sıkılmaz ya
O yüzden komşu çocukları hep bizde çünkü çocukların eglenmesine izin verdiğimiz için her yer yıkık dökük kiracı olsak kimse kabul etmezSizin evde insan sıkılmaz ya
Ama işte enerji olmayınca iş yapılmıyor:)Yatınca da ev işi hiç bitmiyor Nevoşum Kahvaltı hazırlığı ,okul hazırlığı ,okula gidiş derken ev işi öğleden sonraya kalıyor Halbuki sabah geri yatmasam öğleye kadar işimi bitirsem ,öğleden sonrası bana ait olurdu rahat ederdim
Oyy bizden de beterleri varmis YarabbimO yüzden komşu çocukları hep bizde çünkü çocukların eglenmesine izin verdiğimiz için her yer yıkık dökük kiracı olsak kimse kabul etmez
Çok tembel hiç yanaşmıyorMaşallah incecik özenle sarmışsın Afiyetle yiyin diyeceğim de bitmiştir belki de
Arada dal çık ,gül cemalini görelim
Tabii seninkiler erken uyuyor ,gece sana kalıyor
Aslında bir eklese alışır da işte
Vışşş var mı daha o kadar kişi
Banane banane Emira da varsa oynamıyorum ben
Senin Haydarı mı unutmuş
Hayır yanlış ,adıyla yazıyor zaten gazlı içecek diye.Dr maden suyunun faydalanmak için sadesini için diyor.Zaten sadeye alışınca meyvalısının gazoz olduğunu farkediyor insan
Hangi karıyı özledin ?
Tabi tabi kesin öyledir
Alıştım sayılır
3.günün değil mi?
Alıştın mı canım?
Çorba yapabilir mi eşin
Zehirlenmeyin kız
Benden bı fazlasın ama benim ortanci 3 taneye bedel ://Oyy bizden de beterleri varmis Yarabbim
Hayırlı olsun Yasmin kazancın bereketli olsunAlıştım sayılır
O kadar da tüyo verdim yapsın diye ama, nafile
İstese yapamayacağı şey yok
Benimki 3 gündür izinde, evin hanımı değil misin, aç bırakma ağayı dedimiki çalışan insansınız, idare edeceksiniz
Kayınvaliden nasıl oldu?
Kayınvalidem iyi canımiki çalışan insansınız, idare edeceksiniz
Kayınvaliden nasıl oldu?
Aaa hiç unutur muyum aklımdasınAma mutlaka bekliyorum:)Rica ederimÇok sağol canım benim, unutmamışsin.Tesekkur ederim ilgin ve alakan için