Kiz kac gundur hasta ya moralim bozuldu. Esim evde kalsa belki disarda az yuruyup gelirim havada karardi gerci.. icim skliyo bilmiyorum nevosum enerjim dusuk sanirimHayırdır canım bir problemmi var
İyiyim canım çok şükürİyiyim canım, sen nasılsın. Çok güzel oldutarif için teşekkür ederim. Ben pişirirken az limon tuzu da kattım
Pazartesi bekleyin beni, malzemeler hazırHayırlı akşamlar
Aynen nerede kaldı
Evde sıkılmışsındır canımKiz kac gundur hasta ya moralim bozuldu. Esim evde kalsa belki disarda az yuruyup gelirim havada karardi gerci.. icim skliyo bilmiyorum nevosum enerjim dusuk sanirim
Tarifini kulağıma söyle sunum önerisi vereyim canımYok henuz: ( yapcamda nasil sunum yapcam bilmiyorum : (
Hadi inşaallahPazartesi bekleyin beni, malzemeler hazır
Buradaki yarışma beni kesmedi başka yarışmaya da göz diktimHayırlı akşamlar
Aynen nerede kaldı
Başka yarışmalaramı katılacaksınBuradaki yarışma beni kesmedi başka yarışmaya da göz diktim
Yine yemek yarışması NYT' de :)
Evet, kendimi durduramıyorumBaşka yarışmalaramı katılacaksın
İyi hadi ne güzel:)Evet, kendimi durduramıyorum
Sumak kattım ama Sumak suyu olması gerekiyormuş, o olmazsa limon tuzuİyiyim canım çok şükürEllerine sağlık canım İyi olmuştur.Bende bazen ekliyorum:)
Takip ediyorsanız bilirsiniz, nefis yemek tariflerinde :) pasta yapmayı planlıyorumİyi hadi ne güzel:)
Buradaki yarışma beni kesmedi başka yarışmaya da göz diktim
Yine yemek yarışması NYT' de :)
Yapmadım henüz :) pasta yaparım büyük ihtimal zaten yapmak için bahane arıyordumne yaptın peki
Aynen sumak suyu eklenebilir:)Ama ben içine koyuyorum:)Ben biberi yazdım zaten konuma:)Yani ben hiç haşlamıyorum biberi,tencereye koyup hemen altını kapatıyorum:)Evet şoklamak için soğuk suya konur...Konuma bunları yazmıştım:)Sumak kattım ama Sumak suyu olması gerekiyormuş, o olmazsa limon tuzu
Bide patlıcan ve biberi fazla haşlamamak, haşlayınca da direk soguk suya atmak gerekiyormuş. Sen daha iyi bilirsinben acemiyim
Şimdi baktım tariflere, talep fazlaYapmadım henüz :) pasta yaparım büyük ihtimal zaten yapmak için bahane arıyordumsponsor da var teremyağ :))
OkumuştumAynen sumak suyu eklenebilir:)Ama ben içine koyuyorum:)Ben biberi yazdım zaten konuma:)Yani ben hiç haşlamıyorum biberi,tencereye koyup hemen altını kapatıyorum:)Evet şoklamak için soğuk suya konur...Konuma bunları yazmıştım:)
Yapılanın % 70' i kurabiye ben farklı olayım pasta yapayım inşallah güzel sonuç alırım :)Şimdi baktım tariflere, talep fazlainşallah kazanırsın
Yok canım pek bilmiyorum orayı:)İnstagramda bazı yemek sayfalarını takip ediyorum:)Takip ediyorsanız bilirsiniz, nefis yemek tariflerinde :) pasta yapmayı planlıyorum
Zaten sunumdan tanırsınız
Bence sunumda sen ilk tarifi geçersinYapılanın % 70' i kurabiye ben farklı olayım pasta yapayım inşallah güzel sonuç alırım :)