- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Aynen hele biberler mahvoluyor:)Hiç haşlamamak lazım:)Ve biber en üstte olmalı:)Okumuştum ben 20 dk haşlıyordum önceden. Patlıcan bir tuhaf oluyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hele biberler mahvoluyor:)Hiç haşlamamak lazım:)Ve biber en üstte olmalı:)Okumuştum ben 20 dk haşlıyordum önceden. Patlıcan bir tuhaf oluyordu
İnşallah canım nasip bakalım ya bir umut :)Bence sunumda sen ilk tarifi geçersin
Bunlara dikkat etmek gerekiyormuş demek kiAynen hele biberler mahvoluyor:)Hiç haşlamamak lazım:)Ve biber en üstte olmalı:)
Peki illa yeni mi yapman lazım yani daha önce yaptıklarından birini eklesen olmaz mı:)Yapılanın % 70' i kurabiye ben farklı olayım pasta yapayım inşallah güzel sonuç alırım :)
Insallah boncuum evet bugun cok skldim sanirim: (Evde sıkılmışsındır canımTabi çocuklar hasta oluncada yorulup geriliyorsunAllah kolaylık versin bu günlerde geçer inşaallah
İşte her şeyin bir püf noktası var:)Bunlara dikkat etmek gerekiyormuş demek ki
Havada bozuk insanın içi daralıyor:)Insallah boncuum evet bugun cok skldim sanirim: (
Yasak degil mi? Sonra beni siteden temelli yollamasinlar:)Tarifini kulağıma söyle sunum önerisi vereyim canım
Kis mevsimj bana gore degil zaten.. depresyona sokuyo gibi:)Havada bozuk insanın içi daralıyor:)
Yok değil canım yardımcı olabilir:)Yasak degil mi? Sonra beni siteden temelli yollamasinlar:)
Aynen ben de hiç sevmiyorum: (Kis mevsimj bana gore degil zaten.. depresyona sokuyo gibi:)
Sponsor teremyağ, tarifte öyle olmalı diye biliyorum :) kimse eklememiş fotoğtaflara ama şart değilmişPeki illa yeni mi yapman lazım yani daha önce yaptıklarından birini eklesen olmaz mı:)
Yani şahsen ben margarin kullanınca teremyağ kullanıyorum tarif eklesem yalan olmaz:)Yani resimde görünmüyorsa neden olmasın ekle birini gitsin:)Sponsor teremyağ, tarifte öyle olmalı diye biliyorum :) kimse eklememiş fotoğtaflara ama şart değilmiş
Kolay olurdu yaa
Ben de genelde gurme kullanıyorum :)Yani şahsen ben margarin kullanınca teremyağ kullanıyorum tarif eklesem yalan olmaz:)Yani resimde görünmüyorsa neden olmasın ekle birini gitsin:)
Aynen canım:)Bayağı iddialı olur:)Ben de genelde gurme kullanıyorum :)
Benim basmayı yapıştırayım gitsin
Sen bilirsin kuzum yasak değilmişYasak degil mi? Sonra beni siteden temelli yollamasinlar:)
Başka sitede paylaştığını sorguluyorlar, başıma geldi ordan biliyorumBen de genelde gurme kullanıyorum :)
Benim basmayı yapıştırayım gitsin
Şansımı deniyim kabul etmezlerse kaldırırım :)Aynen canım:)Bayağı iddialı olur:)
OvvvBaşka sitede paylaştığını sorguluyorlar, başıma geldi ordan biliyorum
Evet hemde eli böğründe