Uydur gitsin EslimHâlâ ikinciyi alamayan ben
Ah çiçeğim, bilsem yazardım diğer yerlerdenBana burdan bir tane bile bildirim gelmediği için hiç haberim yoktu bugün açılacağından
Geldi iki gözümün çiçeğiBana burdan bir tane bile bildirim gelmediği için hiç haberim yoktu bugün açılacağından
Ben Azerbaycanda olduğum için kazansam bile hediyemi alamam ondan dedim.Bu kadar süper becerikli kadinlarin içinde kesin kaybederim benceNiye olmasın?
Sağlık olsunAh çiçeğim, bilsem yazardım diğer yerlerdenetiketledim de erken saatlerde ama ,kısmet
Gündüzde etketlemisti jennaBana burdan bir tane bile bildirim gelmediği için hiç haberim yoktu bugün açılacağından
Gayet güzel yapıp birinci de olabilirsin, denemeden bilemezsinBen Azerbaycanda olduğum için kazansam bile hediyemi alamam ondan dedim.Bu kadar süper becerikli kadinlarin içinde kesin kaybederim
Ne pişireceksinizBayağı da uzun yazmışım
Baştan negatif konuşuyon beybii yaaaa, yaparım ederim deeBen Azerbaycanda olduğum için kazansam bile hediyemi alamam ondan dedim.Bu kadar süper becerikli kadinlarin içinde kesin kaybederim bence
Bugün yoğundum pek giremedimGündüzde etketlemisti jenna
Hediye önemli degil zaten benim için mesela diyelim kazansam bile benim yerime ihtiyaci olan birine verilse daha çok mutlu olurum.Gayet güzel yapıp birinci de olabilirsin, denemeden bilemezsinhediye konusunu bilmiyordum
Oooo yeni tarif gelmişşşş
Sen öyle diyorsan öyledirBaştan negatif konuşuyon beybii yaaaa, yaparım ederim deebizde burada ogrendik
Çok güzel yaparsın kuzum, kimler kimler neler dedi de birinci olduSen öyle diyorsan öylediröğrenmek için takipteyim
Ne güzel kalbin var ,masallahHediye önemli degil zaten benim için mesela diyelim kazansam bile benim yerime ihtiyaci olan birine verilse daha çok mutlu olurum.