- 28 Haziran 2011
- 59.168
- 149.322
Pro uyelik kazanirsinSen öyle diyorsan öylediröğrenmek için takipteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pro uyelik kazanirsinSen öyle diyorsan öylediröğrenmek için takipteyim
Sürpriz olsun diye yazmıyoruzNe pişireceksiniz
Hemen patlatOooo yeni tarif gelmişşşş
Meze değil de salataları severim
İnşallah canım benim kismetÇok güzel yaparsın kuzum, kimler kimler neler dedi de birinci oldu
Tahmin ediyordum ama yetişemedimYarışma kategorisi : Soğuk Meze Tarifleri ve Salatalar
Eki Görüntüle 3486469
2 Tarif almanız gerekmektedir.
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
İki tarifin sunumu ayrı ayrı yapılacak.
Yaprak Sarması tabi ki kategoriye dahil değildir
Eki Görüntüle 3486468
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Soğuk Meze Tarifleri Adı + Sponsor şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 3 Ekim 2024
En son başvuru tarihi : 26 Ekim 2024
Oylama başlama tarihi : 27 Ekim 2024
Oylama bitiş tarihi :31 Ekim 2024 23:59
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Eki Görüntüle 3486467
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Önemli yeni kural ;
-Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü '' Nevreste ' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
-Yarışmaya katılan üyelerimizin tariflerini profillerde veya başka konularda paylaşmaları yasaktır.Oylama zamanı ''Yarışma başladı, bende katıldım ''gibi tarifine oy talep etmek ,yönlendirme yapmak yasaktır.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Teşekkur ederimNe güzel kalbin var ,masallah
Evet bu doğru .İlk kim tarif yapar Sedaaa sen dogum yapmadan yapacaktın sedagaziantep27
Üç hafta kaldıysaEvet bu doğru .
Öyle söyledim.
Hangi Kategori söylenmiyormu onu soruyorum? ya hangi yemegi ya da tatliyi sormuyorum zaten söylenmez direk hangisini yapacaginiz.Acemiliyim nasil belliSürpriz olsun diye yazmıyoruz
Evet doğru 3 haftam kaldı.Üç hafta kaldıysa
Valla helal olsun doğurana kadar yapıyorsun sağlıkla kucagina al inşallahEvet bu doğru .
Öyle söyledim.
Soguk meze ya da salataHangi Kategori söylenmiyormu onu soruyorum? ya hangi yemegi ya da tatliyi sormuyorum zaten söylenmez direk hangisini yapacaginiz.Acemiliyim nasil belli
Gördüm şimdiiHangi Kategori söylenmiyormu onu soruyorum? ya hangi yemegi ya da tatliyi sormuyorum zaten söylenmez direk hangisini yapacaginiz.Acemiliyim nasil belli
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım benimEvet doğru 3 haftam kaldı.
Artık son zamanlarım.
Belkide yarışma oylanırken
Ben hastanede olabilirim.
Doktorumun dediği tarihe göre.
Ben aldım,ikiside birbirinden alakasızHerkes iki tarifini aldı mı
Şimdi dikkat ettim isime gördümm meraklandımdöktürecekmisin yine Şampiyon hanınSoguk meze ya da salata
Aldım benHerkes iki tarifini aldı mı
Benim deBen aldım,ikiside birbirinden alakasız