Mesaj attım ozeldenİlk defa gecikti
Benim ikili de atmasyon oldu biraz.Ben hiç yazmadım bile,o kadar saçma birsey yazdım ki ilk mesaja inanamazsin
Gelir inşallah hemenMesaj attım ozelden
İkinciyi bulmak zor oldu banada, salladim kuzum nspimBenim ikili de atmasyon oldu biraz.
Sohbete gelirim gelmem miBaşladı evettarif almak istersen Nevreste'ye özel mesaj atarsın,istemezsen de sohbete gelirsin,yeni sayfa burasi
Hastane yatağında bizimle uğraşıyor
Şimdilik sohbete gel o zaman ,bebeler büyüyünce de katilirsin rahatlaSohbete gelirim gelmem mikeşke yarışmaya gele bilseydim ama iki gün önce bir kurabiye yapayım dedim az daha saçımi başımı yolucaktım sinirden oğlum tutdurdu yap yap yap pişmedimi diye vidi vidi kafamin etini yedi 6 aylik bebegimde ordan agliyor acıkmış yedi ama illa mizmizliyor hamurum elden gidiyodu valla iki bebenin ortasında helak oldum şimdilik sizleri izleyip tüyo kapmaya devam
AmiiiinHastane yatağında bizimle uğraşıyorrabbim güç kuvvet versin inşallah nevosumuza
İnşallah mutlaka hediyemi alamasam bile katılırım zevkine bir günŞimdilik sohbete gel o zaman ,bebeler büyüyünce de katilirsin rahatla
Gördü mesajımı,cevap verdi.Amin hemşom
Hâlâ ikinciyi alamayan benİkinciyi bulmak zor oldu banada, salladim kuzum nspimher zaman uymuyor
Her zaman beklerizİnşallah mutlaka hediyemi alamasam bile katılırım zevkine bir gün
Gelseydi keşke, müsait değil demek ki.Gördü mesajımı,cevap verdi.
Niye olmasın?Sanki kazanicam anında özgüvenime bakarmisinizAllah söyletti
Bana burdan bir tane bile bildirim gelmediği için hiç haberim yoktu bugün açılacağındanİlk defa gecikti