- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
İyi akşamlar canımİyi akşamlariiko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar canımİyi akşamlariiko
Kadir İnanır bile inanmazNedeeeeennn?!
Kalbim kırıldı,
Kalbim kırıldı,
C A N O bana hiç inanmadı...
Bana da yazÖzelden yazayım cancağızım
TemamBana da yaz
Özelden yazayım cancağızım
TiramisuAranızda benden başka Dnya mutfağı kategorisinde yarışan yok mu?
Evet yanlış okumadınız ben katıldım. Tahmin edin bakalım hangisi benim tarifim
Anket - Dünya Mutfağı Yemekleri Oylaması
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: :KK200:TARİFLERİMİZ :KK200: DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!:KK56: Pizza İtalya Mutfağından-İçim Kaşar Sponsorluğunda:KK56: Çerkes...www.kadinlarkulubu.com
Ben pizza diye biliyorum önceden bakmıştımAranızda benden başka Dnya mutfağı kategorisinde yarışan yok mu?
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: :KK200:TARİFLERİMİZ :KK200: DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!:KK56: Pizza İtalya Mutfağından-İçim Kaşar Sponsorluğunda:KK56: Çerkes...www.kadinlarkulubu.com
En son yarışma milattan önce yapılmışAranızda benden başka Dnya mutfağı kategorisinde yarışan yok mu?
Yok mu mu başka tahmini olanTiramisu
YenileyelimEn son yarışma milattan önce yapılmış
İkimiz yoktuk o zaman yarışmalarda Canom, dinazorların olduğu vakitti.En son yarışma milattan önce yapılmış
Aklıma gelse kaçırmaz yapardımBen pizza diye biliyorum önceden bakmıştım
Bencede yeni bir sürüm gelmeliYenileyelim
Burdayımmm
Tahmin değil, delilli benimki.Yok mu mu başka tahmini olan
Yani ben dinozor muyumİkimiz yoktuk o zaman yarışmalarda Canom, dinazorların olduğu vakitti.
Birinci olan tarif kalmış aklımdaAklıma gelse kaçırmaz yapardım
O zaman konuları Kazen açıyorduİkimiz yoktuk o zaman yarışmalarda Canom, dinazorların olduğu vakitti.