- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Püü sana, inanmiyomNevreste ablama geçen hafta yaparım demiştim ama bu haftada geçecek gibi gözüküyor haftaya inşallah yaparım aminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püü sana, inanmiyomNevreste ablama geçen hafta yaparım demiştim ama bu haftada geçecek gibi gözüküyor haftaya inşallah yaparım aminnn
UtanmayacaklardiDeğil mi ya
Hahahahaha ben şaka sandımdı yaww napcaz daha bunu yapmadım hahshdjfkÖyle zaten
abla deme yaa 2 bebeyle yapamadımPüü sana, inanmiyom
Yarım saatte 5 meze yaparımUtanmayacaklardi
AraştırınHahahahaha ben şaka sandımdı yaww napcaz daha bunu yapmadım hahshdjfk
Yazıklar olsun sana püüüHahahahaha ben şaka sandımdı yaww napcaz daha bunu yapmadım hahshdjfk
Tmm bebe deyince affettimabla deme yaa 2 bebeyle yapamadım
Hemen koyulayım tarife anca kaparımAraştırın
Yapar valla nevosum yaparYarım saatte 5 meze yaparım
Püüü vallaaa bana haftaya inşallahYazıklar olsun sana püüü
Assolisttt Allah razı olsunTmm bebe deyince affettim
Bende araştırmaya başlayayım Dün a101 baktım o tabaklardan hiç bir tane bile yoktuAraştırın
Seda sen nasılsın az kaldı inşallah yavruna kavuşmaya kaçırmış olabilirim, adını düşündünüz mü
Nevoş et, tavuk, balık, sebze ya da tatlı hepsi olabiliyor muAraştırın
Çok güzellerdi kalır mı hiçBende araştırmaya başlayayım Dün a101 baktım o tabaklardan hiç bir tane bile yoktu
Olur canım sadece çok popüler olmasın. Mesela pizza, lazanya, tiramisu, chesecake, profiterol gibi şeyler vermem.Nevoş et, tavuk, balık, sebze ya da tatlı hepsi olabiliyor mu
Tamam canım bu akşamdan itibaren araştırmalara başlayayımOlur canım sadece çok popüler olmasın. Mesela pizza, lazanya, tiramisu, chesecake, profiterol gibi şeyler vermem.