- 28 Ekim 2022
- 5.714
- 13.844
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BDV kısımdaki konu sanırım Karadenizliyim ama öyle bir makarna üstü şeker diye yemek kültürü yok yaaaMakarnanın üzerine toz şeker serpip yiyen yöre insanları yemek konusunda ahkam kesmemeli.
Seda sen nasılsın az kaldı inşallah yavruna kavuşmaya kaçırmış olabilirim, adını düşündünüz mü
Bence de olmamalı.BDV kısımdaki konu sanırım Karadenizliyim ama öyle bir makarna üstü şeker diye yemek kültürü yok yaaa
Şekeri bahaneyle yemeğe yer ararken ben; makarna üstü şekerBence de olmamalı.
Bazıları da düzeltiyor, makarna değil erişte üzerine dökülüyor diye. Hee tamam oldu o zaman pardon.Şekeri bahaneyle yemeğe yer ararken ben; makarna üstü şeker
Eveetttttttt,dünya mutfağıAhooyyyy belli oldu mu Kasım ayı yaaa
Çok değişti ciddenBazıları da düzeltiyor, makarna değil erişte üzerine dökülüyor diye. Hee tamam oldu o zaman pardon.
O el yapımı ya ayrı kategori sanırım hdjdjdjdBazıları da düzeltiyor, makarna değil erişte üzerine dökülüyor diye. Hee tamam oldu o zaman pardon.
Ben yapayımHadi mezeleri yapın artik yiteeeerrrrrr
Kız diye diye oluyormuş bideEveetttttttt,dünya mutfağı
Ben buldumDünya Mutfağı için araştırma yapın sonra öyle kalırsınız
Öyle zatenKız diye diye oluyormuş bide
Yapta utansinlar nevosumBen yapayım
Zaten kesin ve netKız diye diye oluyormuş bide
Nevreste ablama geçen hafta yaparım demiştim ama bu haftada geçecek gibi gözüküyor haftaya inşallah yaparım aminnnHadi mezeleri yapın artik yiteeeerrrrrr
Değil mi yaYapta utansinlar nevosum