- 28 Ekim 2022
- 5.714
- 13.843
- 28
Dünya mutfağı değişik bi konu tabi .Nevos şimdi 100 yemek bulup onları ayıklayacağım , hep başıma iş çıkarıyorsun Sayın yönetici
Ben bilindik hamurişi var, onu yapmak istiyorum da sen kesin yasak dersin (pizza değil)Her şey olabilir tatlı bile olur
Sedoş valla çok cesit var acayip, çok rahat bulunuyorDünya mutfağı değişik bi konu tabi .
Ben pek hakim değilim ama
Araştırırım.
Dedim zatenBen bilindik hamurişi var, onu yapmak istiyorum da sen kesin yasak dersin (pizza değil)
Öyleyse iyi.Sedoş valla çok cesit var acayip, çok rahat bulunuyorbaksana tatlıdan oluyormus
Onun hakkını veririm ya yaparımGeçen günkü pilav
Eglence çıktıOnun hakkını veririm ya yaparımama işte aşama aşama çekerken evde kaos düşe bilir
Hamurisi yasak mı nevosDedim zaten
Maşallah Seda güzel katılım yapıyorsun da diğer ay bebiş te olur zorlanırsın belki, kaynanan veya annen vs gelecek mi doğuma?Dünya mutfağı değişik bi konu tabi .
Ben pek hakim değilim ama
Araştırırım.
Hamurişi mi yasak?Dedim zaten
Oglum çok merakli çocuk mutfakta bulaşık yikarken bile başıma dikilir napiyosun diye anne yapalim mi tatli yemek yiyelim mi mutlaka onunda dokunuşlari oluyor. Tabi bazen dagitiyorEglence çıktı
Pizza yasakMaşallah Seda güzel katılım yapıyorsun da diğer ay bebiş te olur zorlanırsın belki, kaynanan veya annen vs gelecek mi doğuma?
Hamurişi mi yasak?
Banane, o zaman olmasın Dünya mutfağı Türkiye yemeklerinin suyu mu çıktı?
Yok pizza yasakHamurisi yasak mı nevos
Pizza değil dedim yaPizza yasak
Tamam hamurişi serbestPizza değil dedim ya
Yunan Mutfağı yapalım. Lahmacino, baklavaiko