- 16 Ağustos 2010
- 292.910
- 602.602
- 43
Herkesin iyi olduğu bir kategori var. Bende chesecake yapmam meselaYapıyoruz bu dansı senin kadar olmasa da mesela ben hamur açamam yani börek için normal poğaça hamuru yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin iyi olduğu bir kategori var. Bende chesecake yapmam meselaYapıyoruz bu dansı senin kadar olmasa da mesela ben hamur açamam yani börek için normal poğaça hamuru yaparım
Boncukları firlatiriz nevosNazar olur
İyi ki geldin,bu kadar ara verme fıstikooHoşbuldum sosyalim
Ellerine sağlık Nur’imEki Görüntüle 3489243 Cheescakekim nasıl olmuş
Lahmacunu tabak yapacaksan olurNevoş ben mantı yapcem Nevreste
Hepsi uyar sen he de, şu işi bağlayalımLahmacunu tabak yapacaksan olur
Aman benim cevabımın ne önemi var yap gitsinHepsi uyar sen he de, şu işi bağlayalım
Oldu o zaman. Hemen 2 yumurta, biraz su un hamur tutayımAman benim cevabımın ne önemi var yap gitsin
Sen daha tariflerini yapmadın mı canom, mantı peşindesinNevoş ben mantı yapcem Nevreste
Senden mi alıyorduk ki tarifi nevos hanımAman benim cevabımın ne önemi var yap gitsin
Malzemeleri hazır. Onu da araya katarım. Ortalığı karıştırma şimdiSen daha tariflerini yapmadın mı canom, mantı peşindesin
Senin için susarımMalzemeleri hazır. Onu da araya katarım. Ortalığı karıştırma şimdi
AferinSenin için susarım
Yok canım ne münasebetSenden mi alıyorduk ki tarifi nevos hanım
Yok canım ne münasebet
Bu akşam inşallahKonuyu ne zaman açıyorsun beybi Hksu
Fotoları kurtarabildin miBu akşam inşallah