Canım malesef hem sınavı zorlastirdilar hem alımı azalttilar hem de puanlar yükseldi. Alım yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Artık el emegi, yetenek, zeka ,akıl yok oldu. Kimsenin umurunda değil. Zaten suanki eğitim seviyelerinden belli oluyor. Bizim bölüm rezalet durumda çok yüksek, 86+ kapatıyor malesef.2 sene önce 87-97 ile kapatmışlardı bu sene 81.9-91.3 ile kapatmışlar. 2026 da ne olur bilemiyorum.
Kurumlar sadece 1 kişi alıyor.
Bir de ben herkese diyorum kpss çalışıyorum diye bana direk şunu diyorlar 'mülakata torpilin var mı?' Hayat bana ne gösterir bilemiyorum ama modum çok düşüyor böyle torpil mi yani her şey. El emeğine ne oldu yok mu artık?
Sosyoloji puanları nasıl?
Yok benim dediğim yağlı köfteymiş. Pulbibere banıp banıp yiyor gevur oğlu gevurlarÇok güzel bir şey efsooooo.
Bizim de bu sene iyi kapatmış inşallah 2026 da 87lere çıkmaz yine..Canım malesef hem sınavı zorlastirdilar hem alımı azalttilar hem de puanlar yükseldi. Alım yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Artık el emegi, yetenek, zeka ,akıl yok oldu. Kimsenin umurunda değil. Zaten suanki eğitim seviyelerinden belli oluyor. Bizim bölüm rezalet durumda çok yüksek, 86+ kapatıyor malesef.
Yok kuzu sağlık bakanlığı almıyor. Aile bakanlığı alıyor. Bizimde alımlar çiftli yillarda ama ben sirf soruları görmek için giriyorum sınavaBizim de bu sene iyi kapatmış inşallah 2026 da 87lere çıkmaz yine..
Sen her sene girebiliyorsun sanırım, bizimki 2 sene de bir alıyor sadece. Seninki de sağlık bakanlığı alımı değil mi? Her sene nasıl giriyorsun
Hıı ama tek yıllarda aldığımız puanın bir değeri olmuyor demi? O sene atama yapmadıkları için seneye de kullanamıyoruz demi?Yok kuzu sağlık bakanlığı almıyor. Aile bakanlığı alıyor. Bizimde alımlar çiftli yillarda ama ben sirf soruları görmek için giriyorum sınavayoksa bana faydası yok. İstersen sende girersin her sene
Gelecek seneki sınava kadar geçerli ama bizden alım yapmıyorlar tabiki canım, Sözleşmeli alım olursa belki olur yineHıı ama tek yıllarda aldığımız puanın bir değeri olmuyor demi? O sene atama yapmadıkları için seneye de kullanamıyoruz demi?
Sözleşmeli zor bana açık yok zatenGelecek seneki sınava kadar geçerli ama bizden alım yapmıyorlar tabiki canım, Sözleşmeli alım olursa belki olur yineama aktif olmak için giriyorum
350 canım, seneye artarSözleşmeli zor bana açık yok zaten
Sınav ücreti ne kadar verdin bu sene?
Yok bu sene stajım var o bitince ancak girebiliyorum. O yüzden ilk kez 2026 da deneme yapacağım.350 canım, seneye artarbu sene girmedin mi
Hayırlı olsun canımYok bu sene stajım var o bitince ancak girebiliyorum. O yüzden ilk kez 2026 da deneme yapacağım.
Kaç puan aldın bu sene?
Ben de oralara anca yükselirim diye düşünüyorum, seneye dershaneye gideceğim. Sen gittin mi hiç?Hayırlı olsun canım77,62 aldım
Yok canım ben hiç gitmedim,kendim çalışıyorumBen de oralara anca yükselirim diye düşünüyorum, seneye dershaneye gideceğim. Sen gittin mi hiç?
Kendin gayet iyi almışsın, bence dershane düşün sen.Yok canım ben hiç gitmedim,kendim çalışıyorum
Canım dershane ücretini verememKendin gayet iyi almışsın, bence dershane düşün sen.
Bu ayda nerenin kayısısı bu Iğdır mı yoksaYııaaaa... Benden de çokça yiyemediğim, aşko kuşkomdan bir kasa
Eki Görüntüle 3486715
İnşallah bu sefer sarkıtmam. Daha kolayıma gelecek ocak tarifleriEkim ortasında hazır olur bence
soğuk mezeleri de çok severim ama evet bence de köfte kategorisi de güzel olur.Ben köfte hazırlamıştım 2 senedir yapılmıyor diye
Güzel ve eğlenceli şarkıİlk tarifimiz yapılmış, gelsin mi
Merakla bekliyoruzİlk tarifimiz yapılmış, gelsin mi