Evet canım buna şükür diğerine göre basit bir şey.Dren ne diye baktimda orda biriken siviyi vs dışarıya atmak içinmiş apse içinde işe yarar inşallah ya.
Daha zamanımız var koca bir 23 günHanımlar şuraya düşüp bayılcam ya ben meze konusunda çok iyiyimdir meze gelir mi diyordum yaparım diyordum şu an çocuktan ve ortamdan dolayı hiç müsait değilim çok üzüldüm
Ben de netten baktım dren neymiş diye, daha iyi olursun o zaman inşallahEnfeksiyon kaptım birde apse olmuş. Yarın onun için dren takılacak.. İnşallah canım
Nevreste abla sana yazayım o zaman ama yetişemezsem yapamazsam sorun olur muDaha zamanımız var koca bir 23 gün
Ben konuyu açtıysam sizde yaparsınız
Hastaneden kolumda serum 38 derece ateş ile yazıyorum
Acil şifalar diliyorumDaha zamanımız var koca bir 23 gün
İnşallah canım benimBen de netten baktım dren neymiş diye, daha iyi olursun o zaman inşallah
Üç beş gün önce ben yapamayacağım yazarsın. Boşta olan olursa öneririmNevreste abla sana yazayım o zaman ama yetişemezsem yapamazsam sorun olur mu
Teşekkür ederim canımAcil şifalar diliyorum
Ortamıza alıp seni döverizNevreste abla sana yazayım o zaman ama yetişemezsem yapamazsam sorun olur mu
Daha da yapmazsak bize yazıklar olsunDaha zamanımız var koca bir 23 gün
Yani daha ne kadar duygu sömürüsü yapayımDaha da yapmazsak bize yazıklar olsun
Cidden bilen var mı
Aklımın ucundan bile geçmedi.Cidden bilen var mı
Sağol nanemÇok geçmiş olsun
Sağol canımHayırlı olsun yavrunuzgazlı ve kolik bebek çok iyi anlıyorum sizi Rabbim güç kuvvet versin inşallah