Engel olamıyor da insan ,işte, başa gelen cekiliyorBir Zaman fatura yükselmeye devam edip durduBizde mobilden yükselişini seyretmekle yetindik
Ay onlar da iyice ikize bağladı.. biri ağlayınca öteki de başlıyor, biri gülünce öteki de anlamasa bile boş boş gülüyorSenin küçük mafya mezelerin bile yeter sana ,Allah kolaylik versin
Kpss bitti kuzu hayırdırAy hiç bir şey yapmaya vaktim yok. Psikolojim de hiç iyi değil.
Kpss çalışıyorum hiç bir şey anlamıyorum. Hayat bir meze kadar soğuk şuan bana
Bilmem ki çok erken yazmadım
Benimki ileri tarihe canım 2026ya insallah hahaKpss bitti kuzu hayırdır
Hayırlısı gülüm ola bilirdaha önce yarışma için yapıldı mı onu da bilmiyorum hayırlısı deyip yazdım
Bende aldım.Sürpriz olsun diye yazmıyoruz
İnş kuzu, kpss bataklık gibi girince çıkamıyorsunBenimki ileri tarihe canım 2026ya insallah haha
Oy oyy kıyamam senin maazeretin çok tatlı bir mazeret ama tabi Allah kolaylık versin bir taraftan daValla kuzu yemeği bile eşim hazirladi bugün öyle diyeyim çocuk durmuyor bide çok gazlı valla benim bu aralar katılmam imkansıza yakın az daha buyuyene kadar sanırım izleyiciyim
Hey gidi 1 yıl olmuş mu yaa zaman nasıl çabuk geçiyorGeçen sene birinci olmuştun bu sene de güzel şeyler bekliyorum senden
Evet evet sunumla ateşlerim ben onları iyiceBence iyi şeyler aldın
Ay vallaha yaa Allah sonumuzu hayır etsin..İnş kuzu, kpss bataklık gibi girince çıkamıyorsun
Amin kuzu,bende düşünüyorum ama çok yorgunum cokAy vallaha yaa Allah sonumuzu hayır etsin..
Ahya birde enfeksiyon mu kaptıBen 16-17 gün önce ameliyat oldum. Tekrar enfeksiyon oldu 3 gündür yine yatıyorum
Ozurlerimi sunuyorum bebekim bir daha asssslaaa olmayacak düşününce banada bir tiksinti geldiUnutmak istiyorum zaten kuzu
Enfeksiyon kaptım birde apse olmuş. Yarın onun için dren takılacak.. İnşallah canımAhya birde enfeksiyon mu kaptı. Antibiyotik tedavisi uyguluyorlardir muhtemelen dimi onun faydası olur inşallah abla
İnşallah canosumDaha iyi olursunuz inşallah. Bir zaman sonra düşüyor. Sık sık beslemeye çalış. İdrarla atıyor.
Kaç günlük oldunuz? Allah kolaylık versin inşallah
Bizde iyiyiz şükürNevoş ameliyat oldu
Estağfurullah guzumOzurlerimi sunuyorum bebekim bir daha asssslaaa olmayacak düşününce banada bir tiksinti geldi
Dren ne diye baktimda orda biriken siviyi vs dışarıya atmak içinmiş apse içinde işe yarar inşallah yaEnfeksiyon kaptım birde apse olmuş. Yarın onun için dren takılacak.. İnşallah canım