- 5 Mayıs 2020
- 12.729
- 39.453
Sanki ben zortlamadım ben tavuk ve köfte tarifleri hazırlamıştımJOYz demek kategori makarna olacaktı he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki ben zortlamadım ben tavuk ve köfte tarifleri hazırlamıştımJOYz demek kategori makarna olacaktı he
Tam mevsimi değil miYaz sebzeleri hala var, havuç, karnabahar, brokoli, ıspanak çıktı zaten Barbunya var. Yani yok yok.Aklımın ucundan bile geçmedi.
Ben son anda mezeyi yaz gitsin, çıkarsa çıkar dedim mesajı hazırladım nevos konu açılınca şok oldum keşke başka birsey isteseydimCidden bilen var mı
Vayy uyanııık. Bize makarna deyip kandırıp, kendin tavuk, köfte tarifi hazırladın heKeşke makarna çıksaymışSanki ben zortlamadım ben tavuk ve köfte tarifleri hazırlamıştım
Mevsimi de aklıma gelmedi. Saydıklarından da çok güzel meze oluyor heTam mevsimi değil miYaz sebzeleri hala var, havuç, karnabahar, brokoli, ıspanak çıktı zaten Barbunya var. Yani yok yok.
Şimdi isteBen son anda mezeyi yaz gitsin, çıkarsa çıkar dedim mesajı hazırladım nevos konu açılınca şok oldum keşke başka birsey isteseydim
Tam zamanı belkide, nevosum isteyeyim dimi nolacak kiŞimdi iste
Deniz börülcesi, enginar neler neler varVayy uyanııık. Bize makarna deyip kandırıp, kendin tavuk, köfte tarifi hazırladın heKeşke makarna çıksaymış
Mevsimi de aklıma gelmedi. Saydıklarından da çok güzel meze oluyor he
Şuana kadar kaç kişi tarif aldı?Deniz börülcesi, enginar neler neler var
Bu kadar tarif ilk mesaja nasıl sığacak
17Şuana kadar kaç kişi tarif aldı?
Sağol kuzum ahh amiiiin cokçaa hemdeOy oyy kıyamam senin maazeretin çok tatlı bir mazeret ama tabi Allah kolaylık versin bir taraftan da gazlı bebek iyi bilirim seni anlıyorum sabır diliyorum kuzu
Hey gidi 1 yıl olmuş mu yaa zaman nasıl çabuk geçiyor
Evet evet sunumla ateşlerim ben onları iyice
Serumlu kol fotosu beni etkiledi şahsenYani daha ne kadar duygu sömürüsü yapayım
Daha dikişlerim kurumamış yarın minnak operasyona gireceğim. Yazık değil mi bana
Ya o değilde arada yazdıklarınıza sesli gülüyorum beni deli zannedecekler
Yapma zaten nevos, hayatın söz konusu kendine gel yaw,yat kalkmaBen bu ay tatildeyim galiba
Tarif ayırmadım, yapamam büyük ihtimalle
Yapabilirsem son gün bir şey bulurum. Yoksa beni bu ay mazur görün
Ama siz yapın
Evet canım zor olacak zatenYapma zaten nevos, hayatın söz konusu kendine gel yaw,yat kalkma
Dua edin dikişlerimi atmadımSerumlu kol fotosu beni etkiledi şahsen
Valla keşke çıksaydı çünkü ben hiç mezeVayy uyanııık. Bize makarna deyip kandırıp, kendin tavuk, köfte tarifi hazırladın heKeşke makarna çıksaymış
Mevsimi de aklıma gelmedi. Saydıklarından da çok güzel meze oluyor he
Bundan sonra özel olarak kendine bakman lazım nevosumEvet canım zor olacak zaten
Rica ederim, ne demekUnutmuşum burayı teşekkür ederim Jenna16
Rica ederim aşkomJenna16 aşkom etiketlemeler için teşekkür ederim