- 24 Eylül 2018
- 96.847
- 291.854
O da asla yetmiyor ki evde olmayıncaYok be hemsosuu mobil devamke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da asla yetmiyor ki evde olmayıncaYok be hemsosuu mobil devamke
Bizim evde Wi-Fi olmasına rağmen geçen ay kotayı aşmışım. Telefon faturası 2 katı geldiO da asla yetmiyor ki evde olmayınca
Doldur doldur kullanO da asla yetmiyor ki evde olmayınca
Keşke uyarsalarmışBizim evde Wi-Fi olmasına rağmen geçen ay kotayı aşmışım. Telefon faturası 2 katı geldi
O zaman ben az kullanıyorum, bu mesaji kocama okutayimBizim evde Wi-Fi olmasına rağmen geçen ay kotayı aşmışım. Telefon faturası 2 katı geldi
Ben de iki kişiden biri diye düşünüyorum bakalım tahminim doğru çıkacak mıBende bilmiyom, ben değilsem herkes olabilir bu defa nanem mesajım hazırdı
Daha pahalıya geliyor aslındaDoldur doldur kullan
Nevos açıklayınca öğreneceğiz bakalım nanemBen de iki kişiden biri diye düşünüyorum bakalım tahminim doğru çıkacak mı
Faturayı geçirdikten sonra uyardılar. Çok düşünceli bir şirketKeşke uyarsalarmış
Okut okutO zaman ben az kullanıyorum, bu mesaji kocama okutayim
Evet hem de nasıl, ek paketler çok pahalıDaha pahalıya geliyor aslında
daha önce yarışma için yapıldı mı onu da bilmiyorum hayırlısı deyip yazdımKimin yaptigina bağlı o durum degişir bence
Erken davrandiniz deseydinFaturayı geçirdikten sonra uyardılar. Çok düşünceli bir şirket
HakettiOkut okut
Allah eniştenin kafasına saksı dusurtsun de eve alsın bariEvet hem de nasıl, ek paketler çok pahalı
Amin, kendi düşen ağlamaz diye güzel atasozlerimiz var hemsosuAllah eniştenin kafasına saksı dusurtsun de eve alsın bari
Ay hiç bir şey yapmaya vaktim yok. Psikolojim de hiç iyi değil.Hemen patlat
Bir Zaman fatura yükselmeye devam edip durdu Bizde mobilden yükselişini seyretmekle yetindikErken davrandiniz deseydin
Senin küçük mafya mezelerin bile yeter sana ,Allah kolaylik versinAy hiç bir şey yapmaya vaktim yok. Psikolojim de hiç iyi değil.
Kpss çalışıyorum hiç bir şey anlamıyorum. Hayat bir meze kadar soğuk şuan bana