- 8 Haziran 2013
- 56.065
- 148.879
Nefret geldi şu Dubai denKeramet patatesse her yarismada ekleyelim, tatlısını çıkaralım canom patatesli dubai cikiletasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefret geldi şu Dubai denKeramet patatesse her yarismada ekleyelim, tatlısını çıkaralım canom patatesli dubai cikiletasi
Her gördüğümde midem kalkıyor, aramızda seveni vardır belki ama gibi yav görüntüsü.Nefret geldi şu Dubai den
Balıklı kisirlidan sonra pattisli yakışır patlarsin canomNefret geldi şu Dubai den
İlk önce paraya yazık yasomHer gördüğümde midem kalkıyor, aramızda seveni vardır belki ama gibi yav görüntüsü.
Birde yerken çıkardıkları sesHer gördüğümde midem kalkıyor, aramızda seveni vardır belki ama gibi yav görüntüsü.
Sen nirden geldin buralaraHayırlı akşamlar.
Ülker çıkarmış yedin miİlk önce paraya yazık yasom
Yok yemedim,ulker ürünlerini tercih etmiyorum canomÜlker çıkarmış yedin mi
Ben parasına bakmam bazı şeylerin Frida’m, ama böğğğ geldi artık.İlk önce paraya yazık yasom
O kadar çok abartildi ki yasom çok normalBen parasına bakmam bazı şeylerin Frida’m, ama böğğğ geldi artık.
Bilmem, yırtık dondan olabiliiiiiiSen nirden geldin buralara
baklavalı çokonat gibi tam bir fiyasko fıstıkla alakası yokYok yemedim,ulker ürünlerini tercih etmiyorum canom
Çok iyi yaptın yasocanBilmem, yırtık dondan olabiliiiiii
Ayy sorma canom yaaaa,şok oldum ilk onu yediğimde nasıl abartılmışti şimdi etinin tiramusu pastasini merak ediyorum henüz marketlerde yokbaklavalı çokonat gibi tam bir fiyasko fıstıkla alakası yok
Elvan’ın var nette, bazen çocuklara dağıtmak için alıyorum ama hiç denemedim. Güzel olduğunu söylüyorlar.Ayy sorma canom yaaaa,şok oldum ilk onu yediğimde nasıl abartılmışti şimdi etinin tiramusu pastasini merak ediyorum henüz marketlerde yok
Evet çok heyecanlıyım.Canim heyecanlı mısın bir gün önceden odayı susleyebilecek misiniz
Onu duymamıştım yasom ama eti güzel reklam yaptıElvan’ın var nette, bazen çocuklara dağıtmak için alıyorum ama hiç denemedim. Güzel olduğunu söylüyorlar.
Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah Sedoş, sağlıkla kavuşursunuz inş zaten büyük ihtimalle de 1 kasımda hastaneden evine çıkacaksın inşEvet çok heyecanlıyım.
Çarşamba günü oda bakmaya belirlemeye gidecez.
oda belli olunca süslenebilir bilgi dahilinde
Demişlerdi.
Evet doğru.Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah Sedoş, sağlıkla kavuşursunuz inş zaten büyük ihtimalle de 1 kasımda hastaneden evine çıkacaksın inş