- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.161
- 60
Aynen çok uzun sürüyor birde,eşimde bunaldı artık .Sonsuz kuyu gibi diş işleri de ,bitmek bilmiyor kolay kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok uzun sürüyor birde,eşimde bunaldı artık .Sonsuz kuyu gibi diş işleri de ,bitmek bilmiyor kolay kolay
Hakli enişte, hiç bitmeyecek gibi geliyordurAynen çok uzun sürüyor birde,eşimde bunaldı artık .
Sabrı yok onunda geriliyor devamlı.Hakli enişte, hiç bitmeyecek gibi geliyordur
Hepimiz geçtik bu yoldan az daha sabretsin artık.Sabrı yok onunda geriliyor devamlı.
Az kaldı neyse ki,o kadar sıkıntı oldu sonuç güzel olsun yeter ki,Hepimiz geçtik bu yoldan az daha sabretsin artık.
Kolay gelsin, görüşürüzAz kaldı neyse ki,o kadar sıkıntı oldu sonuç güzel olsun yeter ki,
Ben kaçtım işlerim var erken gelecek eve,yarında olmam dışqrda işlerimiz var görüşürüz.
Ayyy ben yeni görüyorum Hiç beklemiyordum bu kadar, çok merak ediyorumN e v r i y e arkadaş nerelerdesin,gelsene kısır önde gidiyor hiç mi heyecan yok gel anlat hele
Iradene hayran kaldım canim biz dokuz dogururuz geneldeAyyy ben yeni görüyorum Hiç beklemiyordum bu kadar, çok merak ediyorum
Özellikle de sen tüm yarışmacılar adına üstelikIradene hayran kaldım canim biz dokuz dogururuz genelde
Huyum kurusun te allaammÖzellikle de sen tüm yarışmacılar adına üstelik
Canim heyecanlı mısın bir gün önceden odayı susleyebilecek misinizSelamlar
Bebetom sen yine birinci misin yeaCanim heyecanlı mısın bir gün önceden odayı susleyebilecek misiniz
Ballı lokma kendisiBebetom sen yine birinci misin yea
Peki senin o çekimlerin ne olacak hıı,Ballı lokma kendisi
Yok kıız nerede ama sen almış olabilirsinPeki senin o çekimlerin ne olacak hıı,
gizli gizli 16 pro maxlandın mı naptın