- 28 Haziran 2011
- 59.175
- 149.349
Aaa ne münasebet askoşum ya birinciyle aramda bir oy varBebetom sen yine birinci misin yea
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne münasebet askoşum ya birinciyle aramda bir oy varBebetom sen yine birinci misin yea
Bunu keşke başka yerde kullanma hakkım olsaydı canommBallı lokma kendisi
Influzır ya hep ondanPeki senin o çekimlerin ne olacak hıı,
gizli gizli 16 pro maxlandın mı naptın
Tercih hakkımız olsaydı evet Zirvelerden aşağı inmiyorsunBunu keşke başka yerde kullanma hakkım olsaydı canomm
Yok ben 14 pro max da kaldım da seninkilerin yanında çekimlerim 7 plusYok kıız nerede ama sen almış olabilirsin
Ne kadar da tanıdık bir manzaraAaa ne münasebet askoşum ya birinciyle aramda bir oy var
Hee tripodu neyim vardır şimdi Onun ışıklı mışıklıInfluzır ya hep ondan
Şuan itibariyle eşitsinizAaa ne münasebet askoşum ya birinciyle aramda bir oy var
Nasıl oldu bende anlamadımTercih hakkımız olsaydı evet Zirvelerden aşağı inmiyorsun
Olmaz miiiii ,küçük bir stüdyoHee tripodu neyim vardır şimdi Onun ışıklı mışıklı
Bu iPhoneların yeni model çıkınca kamerası bozuluyor diyorlar. Aslı var demek kiYok ben 14 pro max da kaldım da seninkilerin yanında çekimlerim 7 plus
Kimse patates aşkımızı sorgulamasınNasıl oldu bende anlamadım
Hayır yani o kadar güzel tarifler var ki ne alaka dimiNe kadar da tanıdık bir manzara
Senin niye bozulmadı bize sırrını açıklaBu iPhoneların yeni model çıkınca kamerası bozuluyor diyorlar. Aslı var demek ki
İkinci bildirimde öne geçecek, sıkı tutunun Nevriye arkadasta vslla çok sakinŞuan itibariyle eşitsiniz
Vay hainlerBu iPhoneların yeni model çıkınca kamerası bozuluyor diyorlar. Aslı var demek ki
Seninki de güzel yav o kaşarları akıtmayacaktınHayır yani o kadar güzel tarifler var ki ne alaka dimi
Sana öyle geliyordur yoksa ben 13 den devamSenin niye bozulmadı bize sırrını açıkla
Keramet patatesse her yarismada ekleyelim, tatlısını çıkaralım canom patatesli dubai cikiletasiKimse patates aşkımızı sorgulamasın
Bizim millet akan şeyler seviyo anlaşıldıSeninki de güzel yav o kaşarları akıtmayacaktın