- 11 Şubat 2022
- 2.256
- 5.662
Hakkınızı helal edinHepinizin eline sağlık hepsi çok güzel ama nasıl canım çekti fellah köfte hamile hamile gidip yapıcam birazdan of yazarken ağzım sulandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızı helal edinHepinizin eline sağlık hepsi çok güzel ama nasıl canım çekti fellah köfte hamile hamile gidip yapıcam birazdan of yazarken ağzım sulandı
Helal olsun çok güzel olmuş hepsi çok güzelHakkınızı helal edin
Teşekkür ederimHelal olsun çok güzel olmuş hepsi çok güzel
Nerelisiniz Adana tarafı mı merak ettim bu aradaTeşekkür ederim
Yok AğrıNerelisiniz Adana tarafı mı merak ettim bu arada
tutturamadımYok Ağrı
Geldiğin yere geri gideceksin bu gidişle yolun açık olsun fasülye tanesiOha şaka mı bu
Nevos beni diskalifiye eder misin NevresteGeldiğin yere geri gideceksin bu gidişle yolun açık olsun fasülye tanesi
Bu topun nesini beğenmişler yaGeldiğin yere geri gideceksin bu gidişle yolun açık olsun fasülye tanesi
Tekirdağ lı eltin görümcen kolu komşun varsa kolay o işNevos beni diskalifiye eder misin Nevreste
Elim kolum uzun değil canoşkimTekirdağ lı eltin görümcen kolu komşun varsa kolay o iş
Olur mu patates in her şekline hastayız bir şekli hariç senin yaptığın tarif çok tutuluyorBu topun nesini beğenmişler ya
o zaman hayırlı olsun diyelimElim kolum uzun değil canoşkim
SebepNevos beni diskalifiye eder misin Nevreste
Cidden çok güzel görünüyor. Dün kızlara gösterdim tarifleri bundan yapalım, çok iyi duruyor dedilerBu topun nesini beğenmişler ya
Dünya mutfağına da en çok o çalıştı yine ne tarifler buldu kim bilirCidden çok güzel görünüyor. Dün kızlara gösterdim tarifleri bundan yapalım, çok iyi duruyor dediler
Fasulye yapar yollarızDünya mutfağına da en çok o çalıştı yine ne tarifler buldu kim bilir