- 20 Ocak 2010
- 44.912
- 150.561
- 43
Kazene ulaşabilirsen söyle tikimi versin bak intihar ederimBildirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazene ulaşabilirsen söyle tikimi versin bak intihar ederimBildirim
Hayat güzel yaKazene ulaşabilirsen söyle tikimi versin bak intihar ederim
Evet ama tikimle daha guzeldiHayat güzel ya
Özelden yazarsan yardımcı olur diye düşünüyorumEvet ama tikimle daha guzeldi
Şu bildirim olayı nasıl oluyor? Bildirim butonu mu beliriyor ekranda, noluyor? Kimse sordu mu önceden? Merağınız yok mu böyle şeylere?Bildirim
Yazdım ama beni pek sevmediğinden mütevellit konuşamıyoruz kendi kendime konuşuyorumÖzelden yazarsan yardımcı olur diye düşünüyorum
Üyelere toplu mesaj gibi bir şey olmalıŞu bildirim olayı nasıl oluyor? Bildirim butonu mu beliriyor ekranda, noluyor? Kimse sordu mu önceden? Merağınız yok mu böyle şeylere?
Ama sana daha önce tik vermiş. Boşa vermediğini düşünüyorum. Herkesin yokYazdım ama beni pek sevmediğinden mütevellit konuşamıyoruz kendi kendime konuşuyorum
Üyelik iptali yaptırınca elimden aldı cezam ne zaman bitecek acaba onuda zorla ağlaya ağlaya almıştım o vermedi aslinda çok yüzsüzümdürAma sana daha önce tik vermiş. Boşa vermediğini düşünüyorum. Herkesin yok
Etiketlerinizi görmüyor görse etiket yapardınÜyelik iptali yaptırınca elimden aldı cezam ne zaman bitecek acaba onuda zorla ağlaya ağlaya almıştım o vermedi aslinda çok yüzsüzümdür
Üyelere toplu mesaj gibi bir şey olmalı
Bana da geliyor bildirim ama bildirim gönderen nasıl gönderiyor? Yönetimden isteyince buraya tıklayınca bildirim gönder gibi link mi beliriyor?Bu arada bildirim geldi bana bende öyle geldim
Sadece Kazen gönderebiliyor. Oda kimin adına isterse o kişinin adına gönderiyorBana da geliyor bildirim ama bildirim gönderen nasıl gönderiyor? Yönetimden isteyince buraya tıklayınca bildirim gönder gibi link mi beliriyor?
Şu merakımı başka yerlerde kullansam...
Sebebini merak etmedim değil ama sormayacağımEtiketlerinizi görmüyor görse etiket yapardın
Herkes etiketlesen bildirimlere yetişemezSebebini merak etmedim değil ama sormayacağım
Yicem şimdi yaArkadaşlarım çok emek veriyor. Bildirim olmazsa kimse gelip oy vermiyor. O sebeple sizi buraya davet edip emeklerimizi değerlendirmenizi istiyoruz. Oylarınız için teşekkür ederiz