Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa, bayağı şaşırdım. Bir aydınlanma geldi bana.Sadece Kazen gönderebiliyor. Oda kimin adına isterse o kişinin adına gönderiyor
Mantıklı.Herkes etiketlesen bildirimlere yetişemez
Bu bölümde aktif sohbet edersen adına bildirim gitme ihtimali çok yüksekKazen benim adıma bildirim gönder neden mi canım öyle istedi bu seferde hiç alakası olmayandan bi bildirim gitsin hem fotomda çok yakışıklı gören gelir
BEn heryerde sohbet edebilirimBu bölümde aktif sohbet edersen adına bildirim gitme ihtimali çok yüksek
O zaman, her zaman beklerizBEn heryerde sohbet edebilirim
Nevosum birinci olacağımı düşünmen beni üzer
Oylama öyle diyorNevosum birinci olacağımı düşünmen beni üzer
"Totonuzu yayacağınıza kalkıp da hareket edin" minvalinde bildirim atsa mesela? Ne olay çıkarKazen benim adıma bildirim gönder neden mi canım öyle istedi bu seferde hiç alakası olmayandan bi bildirim gitsin hem fotomda çok yakışıklı gören gelir
İmkansız nevosum,böyle bir şey olamazOylama öyle diyor
Benin adıma bunu atabilir çünkü hep boyle şeyler yaziyorum zaten sporu artik yardığmdan zaten çok seviliyorum çok daha sevilirim"Totonuzu yayacağınıza kalkıp da hareket edin" minvalinde bildirim atsa mesela? Ne olay çıkar
Admin olsaydım canım sıkıldığında bir üyeyi kurban seçip kaos çıkaracak bildirim atardım. Ne eğlenceli olurdu
Tekrar fasülye olmak istiyor demek kiOylama öyle diyor
Yok canoomm olamazzzzTekrar fasülye olmak istiyor demek ki
Valla ben düz bildiğin kek kaliplarindan kullaniyorum ama yağladiktan sonra şeker serpiyorum yapısmiyorKızlar acilllllll deneyimlerinize ihtiyacım var kullanıp memnun kaldığınız, hiç yapışmayan döküm kek kalıbı olarak ne önerirsiniz ?
Emsan kullanıyorum. MemnunumKızlar acilllllll deneyimlerinize ihtiyacım var kullanıp memnun kaldığınız, hiç yapışmayan döküm kek kalıbı olarak ne önerirsiniz ?