Çok komik bi halde değil miyiz? Yani yardım etmeye çalışırken bile birileriyle mücadele halindeyiz sürekli ne bileyim, tuhafKagıt toplıyıcılarının işine yaramayacak ve agır seylerden yapmak gerekiyor birde onlarla kavga ediyorum bıktım valla vicdansız insan müsvetteleri ile ugrasmaktan
Çocuklarından kurtarıyorum kendileri musallat oluyor çöpçüden kurtarıyorum kagıt toplayıcısı musallat oluyor belediyeye rica ediyorum ilgilenmiyor çevremde gönüllüde yok tek başıma mücadele ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğuk hava ve dışarıdaki hayvanlar
- Konu Sahibi thykefors
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
benim bir minnoşum var sokakta.. genelde annemlerin apartmanının önündeki paspasa kıvrılıyor.. apartman görevlisi çılgına dönse bile sabah gittiğimde içeri alırım onu illa. simsiyah bir kedicik :) onu apartmandan içeri alıp bizim sıcak paspasa yayıldığını görünce mutlu oluyorum o yüzden sizi anlıyorum. hayvanlar dışarıda kalabilseler bile alternatif varsa kalmasınlar yaw
Evett!! Kalmasınlar kapıyı açmayı bende çok denedim ama babaannem ayağıyla dürte dürte çıkartıyor hayvanları, sonrada annemle kavga ediyor.. ne yapsak batıyor vallahibenim bir minnoşum var sokakta.. genelde annemlerin apartmanının önündeki paspasa kıvrılıyor.. apartman görevlisi çılgına dönse bile sabah gittiğimde içeri alırım onu illa. simsiyah bir kedicik :) onu apartmandan içeri alıp bizim sıcak paspasa yayıldığını görünce mutlu oluyorum o yüzden sizi anlıyorum. hayvanlar dışarıda kalabilseler bile alternatif varsa kalmasınlar yaw
- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.349
- 498
- 37
Benim sabit bir yerim yok ve boşa gidiyor gibi düşünüyorum üzülüyorum mahallede hiç kedi köpek görmüyorumBen poşete koyuyorum, böyle 7-8 poşete bölüştürüp geziniyorum. Kedi,köpek gördüğüm zaman önlerine bırakıyorum, akşamlarıda kapımın önünr koyuyorum. Siz?
- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
Ya napsak ki acaba?Benim sabit bir yerim yok ve boşa gidiyor gibi düşünüyorum üzülüyorum mahallede hiç kedi köpek görmüyorum
Siz koymaya devam edin, böyle görünen yerlere koyarsanız belki daha rahat bulabilirler yani anlatabildim mi bilemedi ama
hayvanları sevıyorum ve fazlasıyla dusunuyorum fakatt bı hayvan ıcın aglamak nedır
bakın hayvanlar copu karıstırıp yemek yıyebılır ama bır ınsan aclıktan cop karıstıyorsa bu daha uzucu .. bence suan evsız vatandaslara sıcak bı corba bır battanıye vermek daha mantıklı
Evsiz birine hiç rastlamadım, tabiki onlarada yardım ederim denk gelirsem.. teşekkür ederim yorumunuz için
Bir insan çalışabilir sosyal devletten faydalanabilir derdini anlatır hangi hayvan bunları yapabilir hümanist olabilirsiniz ama kalkıp burda bırak ya hayvanı insana üzül demek gereksiz geldi bana bir insanın insana yaptıgını bir hayvan yapmazkenhayvanları sevıyorum ve fazlasıyla dusunuyorum fakatt bı hayvan ıcın aglamak nedır
bakın hayvanlar copu karıstırıp yemek yıyebılır ama bır ınsan aclıktan cop karıstıyorsa bu daha uzucu .. bence suan evsız vatandaslara sıcak bı corba bır battanıye vermek daha mantıklı
- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
ınsanın ınsana yaptıgını derken neden her ınsanı aynı kefeye koyuyorsun ..Bir insan çalışabilir sosyal devletten faydalanabilir derdini anlatır hangi hayvan bunları yapabilir hümanist olabilirsiniz ama kalkıp burda bırak ya hayvanı insana üzül demek gereksiz geldi bana bir insanın insana yaptıgını bir hayvan yapmazken
belkı senın dedıgın yardım almasını bekledıgın o adam bılınclı degıl , egıtımı yok okur yazarlıgı dahı yoksa .
veya hasta ıse yıne bırakalım mı pekı ?
hayvanları bırak demedım bı kopek copten ekmek alıp yer bır yere sıgınır ama ınsan ıcın daha zor bunlar dedım hala da aynı seyı dusunuyorum
senın dedıgınden yola cıkarsak ınsanın ınsana yaptıgını bı kedı kopek yapmıyodan
bı kopek yuzunden ölen bır ınsan bılıyorum gecenlerde ayı yere varıyo o zaman hıc bır canlıyı sevmeyecegız
Aynen öyle yoruldum gercekten insanlarla ugrasmaktan hayvanın sana ne zararı var seni bıcaklamaz, evine izinsiz girmez, hırsızlık yapmaz, taciz etmez , tecavüz etmez, nankörlük etmez sadece karnını doyur başını oksa yatacagı kuru bir yer göster istediği bu ya taş ayar ya sopa ile kovalar zehirler insan en tehlikeli yaratıkÇok komik bi halde değil miyiz? Yani yardım etmeye çalışırken bile birileriyle mücadele halindeyiz sürekli ne bileyim, tuhaf
ınsanın ınsana yaptıgını derken neden her ınsanı aynı kefeye koyuyorsun ..
belkı senın dedıgın yardım almasını bekledıgın o adam bılınclı degıl , egıtımı yok okur yazarlıgı dahı yoksa .
veya hasta ıse yıne bırakalım mı pekı ?
hayvanları bırak demedım bı kopek copten ekmek alıp yer bır yere sıgınır ama ınsan ıcın daha zor bunlar dedım hala da aynı seyı dusunuyorum
senın dedıgınden yola cıkarsak ınsanın ınsana yaptıgını bı kedı kopek yapmıyodan
bı kopek yuzunden ölen bır ınsan bılıyorum gecenlerde ayı yere varıyo o zaman hıc bır canlıyı sevmeyecegız
İnsan konusabilir okuma yazması olmasada evim yok acım der hiçbirşey yapmasa dilenir gene karnını doyurur yaradılış piramitinin en tepesindeki yaratık insan nesini savunuyorsun insana hergün yemek ver bir gün yok de gör sana neler yapıyor.
kedi köpek çöpten beslenmek zorunda kaldı sayemizde onların yeri çöp tenekesi etrafı degil
ayrıca bana lütfen show tv atv haberleri ile gelme kuduz hariç hiçbir hayvan saldırı almadan asla saldırmaz nasıl yaklaşırsan öyle karsılıgını alırsın çünkü birtek hayvanlar içgüdüleri ile hareket eder.
- 20 Şubat 2015
- 85
- 59
- 8
- 37
biraz once eve geldim ve girerken kedi gordum o kadar uzuldumki ayni sizin gibi,bende cok uzuluyorum hayvalanlara,elimden geldiince mama aliyorum ya da işteki yemegimi bazen paylasiyorum onlarla,bazende maddi yardim ,,hatta bi arkadasim takilir bana hayvanlara uzuldugun kadar insanlara uzul,, evet disaridaki insanlara zaten uzuluyorum,muhtac insanlara yardim etmeye calisiyorum ama insanin agzi var dili var soyler ama o hayvan hicbisey diyemez ,hani diyosunuz ya eksi 3o falan,sonucta yardim etmiycez anlamina gelmiyo ki ve insanlar cok acimasiz hele ki kopeklere ,,,muslumanim derler ama yemek vermeyi birakin kopege kediye tekme atar sevmezler,neftetle bakarlar ama unutmayin ki hayvanlar Allah'ın sessiz kullaridir ,o yuzden onlari sevmiyosanizda bari nfreyinizi belli etmeyin!!
- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
sana bırseyler gelen yokİnsan konusabilir okuma yazması olmasada evim yok acım der hiçbirşey yapmasa dilenir gene karnını doyurur yaradılış piramitinin en tepesindeki yaratık insan nesini savunuyorsun insana hergün yemek ver bir gün yok de gör sana neler yapıyor.
kedi köpek çöpten beslenmek zorunda kaldı sayemizde onların yeri çöp tenekesi etrafı degil
ayrıca bana lütfen show tv atv haberleri ile gelme kuduz hariç hiçbir hayvan saldırı almadan asla saldırmaz nasıl yaklaşırsan öyle karsılıgını alırsın çünkü birtek hayvanlar içgüdüleri ile hareket eder.
evt ınsanların saldırgan oldugunu suan senden goruyorum senınle aynı seyı dusunmek zorunda degılım ..
atv shov haberı ıle gelmıcekmısım bak sen
sana bırseyle gelen yok
sen gıt baskasını alıntıla baskasınla tartıs kıme kızdıysan esıne mı kımse sorunun onunla ugras .. senın hamılelık psıkolojını cekemem . ınsanın dılenmesını bır ınsana laık goren senle konusup nefes tuektmek ıstemıyorum cunku.
biraz once eve geldim ve girerken kedi gordum o kadar uzuldumki ayni sizin gibi,bende cok uzuluyorum hayvalanlara,elimden geldiince mama aliyorum ya da işteki yemegimi bazen paylasiyorum onlarla,bazende maddi yardim ,,hatta bi arkadasim takilir bana hayvanlara uzuldugun kadar insanlara uzul,, evet disaridaki insanlara zaten uzuluyorum,muhtac insanlara yardim etmeye calisiyorum ama insanin agzi var dili var soyler ama o hayvan hicbisey diyemez ,hani diyosunuz ya eksi 3o falan,sonucta yardim etmiycez anlamina gelmiyo ki ve insanlar cok acimasiz hele ki kopeklere ,,,muslumanim derler ama yemek vermeyi birakin kopege kediye tekme atar sevmezler,neftetle bakarlar ama unutmayin ki hayvanlar Allah'ın sessiz kullaridir ,o yuzden onlari sevmiyosanizda bari nfreyinizi belli etmeyin!!
Kesinlikle katılıyorum, yardım etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor :") teşekkürler yorum için
Merhabaa.
Aranıza yeni katıldım. Gelir gelmez dert yanıyormuşum gibi olacak ama, ben artık dayanamıyorum. Kış mevsimi evde deliriyorum, dışarı çıkıyorum o hayvanların halini görüp iyice kendimden geçiyorum..
Etrafımdaki hayvanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, önlerine mama koyuyorum, yemek artıklarını kapının önüne bırakıyorum, ama YETMİYOR!
Eve girdikten sonra vicdan azabı çekmeye başlıyorum. Mesela üşüyorum, aklıma dışarıdaki hayvanlar geliyor ağlama krizlerine giriyorum, acıkıyorum, aklıma dışarıda yemek bulamama ihtimalleri geliyor yemek yiyemiyorum, kış mevsimini çok seviyorum, sonra onları düşünüp tine vicdan azabı çekiyorum..
Hatta bu gün de çıktım dışarı, sokakta, bakkalın önünde bir köpek oturuyordu. Ama bakışlarını görmeniz lazım. Bakkalın içine bakıyor, içeri almıyorlar, yağmur yağıyor ve rüzgar felaket.. başını bana doğru çevirip öyle bir baktı ki suratıma. Bana yardım et der gibi. Ama elimden hiç bişey gelmedi o an.
Aklımdan çıkmıyor ya. Uyuyacağım uykum var, ama o hayvancağız nereye sığınıp uyuyacak bu soğukta? Aklıma geliyor uyuyamıyorum.
Günlük hayatta durup dururken aklıma geliyorlar, olur olmadık yerlerde ağlıyorum.
Derste bile gelebiliyor yani
Gerçekten delireceğim artık sabah uyanıp ağlıyorum akşam yatarken ağlıyorum yemek yerken ağlıyorum.
Ya ben kafayı yemek üzereyim normalmi bu?
Birinden görmüştüm iki büyük legeni birbirine yapistirmis etrafini da çöp posetiyle sarmislardi kedilerin girecegi kadar da kesmistii
Birinden görmüştüm iki büyük legeni birbirine yapistirmis etrafini da çöp posetiyle sarmislardi kedilerin girecegi kadar da kesmistii
Deneyeceğim, fikir için çok teşekkür ederim
Kibledim gectim!sana bırseyler gelen yok
evt ınsanların saldırgan oldugunu suan senden goruyorum senınle aynı seyı dusunmek zorunda degılım ..
atv shov haberı ıle gelmıcekmısım bak sen
sana bırseyle gelen yok
sen gıt baskasını alıntıla baskasınla tartıs kıme kızdıysan esıne mı kımse sorunun onunla ugras .. senın hamılelık psıkolojını cekemem . ınsanın dılenmesını bır ınsana laık goren senle konusup nefes tuektmek ıstemıyorum cunku.
- 20 Şubat 2015
- 85
- 59
- 8
- 37
Kesinlikle katılıyorum, yardım etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor :") teşekkürler yorum için
rica ederim:) ayrica herkesin sevmesi farklisdir hayvanlari mesela bi arkadasim demis ya aglanir mi diye,, aglanmaz mi ya yaslarim sel olur onlar icin ,tekrar diyorum herkesin sevme siddeti farkli, ayrica hayvanda nefret kin vb. kotu hicbirsey yokken ,insanoglunda hepsi de varken ,hayvanlari bu kadar cok sevmemize sasmamak gerek :)
- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
yahu alıntılama demedım mıKibledim gectim!
kıblesen ne olacak kıblemesen ne olcak
bak guzelce tekrar ıfade edıyorum kendımı benı alıntılama .. hayvansever uyemız
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Bende çocukluğumdan beri böyleyim.Aklına gelebilecek her an ağlıyorum hayvanlar için.Kendi köpeğim var evde,onun yüzüne bakınca bile ağlarım,dışarıdaki kardeşlerin ne yapıyorlar acaba diyerek.Elimden geldiğince beslemeye çalışıyorum.Kendi köpeğimin mamasından fazla alıp sokaklara dağıtıyorum,yaralı hayvan bulursam alıp tedavisini yaptırıyorum.Ama yok yetmiyor,yine de bu konuda psikolojim çok bozuk yani.Gece siteye giren kedi köpek görsem,koşa koşa bahçeye fırlıyorum biraz yemek yedireyim diye.Elimizden geldiğince yardım edelim hepimiz mutlaka.Ama ağlama konusuna hiç diyecek bir şeyim yok ben senden daha beter durumdayım bu konuda.Ben kedi köpek severken bile ağlıyorum o derece yani