Herkes aynısını yapsa keşkeben de o hayvanlar gece aç yatmasınlar diye mama bırakmayınca vicdan yapıyorum.
Yorumunuz için teşekkürler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes aynısını yapsa keşkeben de o hayvanlar gece aç yatmasınlar diye mama bırakmayınca vicdan yapıyorum.
Her zamab olmuyor canım o yaptıkları mobilyalardan arta kalan parçalar ile yaptıklarından stogu az oluyor şimdiden 20 kişi bekliyoruz stoga çıksın diye sadece kediler içinhttp://www.adore.com.tr/kedi-evim-adoreden/ Bugun boyle bi sey gordum siparis vericem. Sadece 10lira kargo ucreti vererek kedi evi aliyorsunuz. Sokaga koyariz kac tane can icinde isinir 10lirayi nelere vermiyoruz ki
Görmemiştim daha önce, bende sipariş vericem hemen, çok teşekkürlerhttp://www.adore.com.tr/kedi-evim-adoreden/ Bugun boyle bi sey gordum siparis vericem. Sadece 10lira kargo ucreti vererek kedi evi aliyorsunuz. Sokaga koyariz kac tane can icinde isinir 10lirayi nelere vermiyoruz ki
Öyle diyenlerin agzına kürekle vurmak istiyorum çocuklarını sapıklardan korusunlar köpeklerden degil vicdansız merhametsizler illaki aynı yerde yaşayan hayvan sever vardır birlikten kuvvet dogar canım sen onlara ulaşmaya çalış zamanla mama destegi bile toplarsımBattaniyeleri de denedim, ama ertesi gün gidip baktığımda kalmış oluyorlar. Nedeni ise "hayvanları topluyorsun buralara, çocuklar korkuyor "
Ama tekrar deneyeceğim yorumunuz için teşekkürler
Aa hadi ya hundan bahsetmemisler hic olsun bekleriz napalim hic yoktan iyidirHer zamab olmuyor canım o yaptıkları mobilyalardan arta kalan parçalar ile yaptıklarından stogu az oluyor şimdiden 20 kişi bekliyoruz stoga çıksın diye sadece kediler için
Benimde aklıma her sıcak yatağıma girdiğimde o anda belkide bota binip sınır atlamaya çalışan mülteci bebekler geliyor bu soğukta boğulup üşüyen bebekler.. Ağlama krizilerine giriyorum mesela bende.
Kapıda gördüklerinize bu kadar ciğerinizi parçalamayın derim eminim sokakta olmayı sarıyer rm gibi bi yerde olmaya tercih ederdi o köpecik.
Duyarsiz insanlar oldugu surece ne yapabiliriz ki. Burasi Turkiye degil. Disarida sahipsiz kedi kopek yok ama guvercinleri besliyordum. Yemedigim laf kalmadi ben de kavga etmemek icin artik ekmek vermiyorum. Vicdanim sizliyor mu evet sizliyor.
Ara ara kontrol et ve aldıgında sen kuruyorsun zaten mutlaka üstüne sagına soluna naylon cak sunta oldugu için yagmurda şişip cabuk dagılıyorAa hadi ya hundan bahsetmemisler hic olsun bekleriz napalim hic yoktan iyidir
Ben ekmekleri camin icine parcalayip koyuyorum bulgur falan ne bulursam vallahi iki saat icinde hicbi sey kalmamis oluyor kuslar hemencik yiyor bbulamaz cam icine hayvan gelmez falan demeyin valla onlar gorup geliyor
Aynen canim oyleymis evet onu bende dusundum icinden naylon cikiyormus sanirim zaten oyle bi seyler yziyomusAra ara kontrol et ve aldıgında sen kuruyorsun zaten mutlaka üstüne sagına soluna naylon cak sunta oldugu için yagmurda şişip cabuk dagılıyor
Sen benim ruh ikizim filan misin ?
Tamamen aynı durumdayiz tamamennn
Odami görsen şimdi her yer koli
Yuva yapıyorum içine girsinler diye
2 ay önce sevgilim ava gitti diye ayrıldım katil diyip sonra barıştık ama bu kadar hassasim
Ne yapabiliriz acaba ?
Nasıl yetebilriix
Buradaki öğretmen arkadaşlar proje ödevlerini böyle şeylerle ilgili verseler keşke
Ben okuldayken saçma sapan şeyler yapıyorduk odev diye yuva yapma yemek verme projeleri verselerdi keşke bize de
Kagıt toplıyıcılarının işine yaramayacak ve agır seylerden yapmak gerekiyor birde onlarla kavga ediyorum bıktım valla vicdansız insan müsvetteleri ile ugrasmaktanAynen canim oyleymis evet onu bende dusundum icinden naylon cikiyormus sanirim zaten oyle bi seyler yziyomus
Hic olmadi legenlereen falan bi seyler yapmayi dusunuyorum
Ben poşete koyuyorum, böyle 7-8 poşete bölüştürüp geziniyorum. Kedi,köpek gördüğüm zaman önlerine bırakıyorum, akşamlarıda kapımın önünr koyuyorum. Siz?Siz yemekleri veya yuvaları nereye koyuyorsunuz? Hayvanlar Nerede bulabiliyor