- Konu Sahibi degisikbirisi
Temas etmeyi çok seven erkekler de var.hatta kadınlardan daha çok seven erkekler de var.ben kadın erkek değil kişilik özelliği olduğunu düşünüyorum.biz kadınlar yazmışsınız ya ona istinaden yazdım.bence hicbir meselede kadınlar şöyle erkekle böyle denmemeli.bakıyorsun tersi örnek de çok fazla.koskoca kişilerin davranışlarının hâlâ psikologlar gibi aileye, yetiştirilmeye gore yorumlanmasını da abes ve fazla iyi niyetli buluyorum.adam gelmiş 35 yaşına.hala mı aile, yetiştirilme yani kendinin ne isteyip istemediğini, neyin yetiştirilmeden neyin kendi içinden olduğunu da bir zahmet analiz etsin koskoca insanlar.ona göre davranışlarını şekillendirsin.bizle ilgili sıkıntılarda maşallah kimse kadıncağizı öyle yetiştirmişlerdir ne yapsın falan demiyor.kazık ladar kadın deniyor.biz neden erkeklere anne şefkatiyle yaklasıp, çocukluğuna falan inme ihtiyacı hissediyoruz garip doğrusu.Sevgiyi gosterme sekilleriniz apayri. Aslinda o size sevgisini yukarda yazdiklarinizla gosteriyor. Fedakar olusu, benim olmasada esimin olsun, merhameti, insanligi, duyarli olmasi, sizle beraber cabalamak icin iliski terapistine gitmesi... daha bircok sekilde sevgisini gosteriyor. Sizin sevgi gosterme seklinizde dokunarak. Yani sevme sekilleri bize ailemizden miras kaliyor. Benim esimde merhametli, sefkatli, sevgi dolu, ama sevgi gosterme sekli calismak, eve kazancini getirmek, beni muhtac etmemek, istedigim her seyi alabilmek vs vs ona gore bunlar yetiyor.
Fakat biz kadinlar sevgiyi tam tersi dokunarak, ilgi gostererek ve gorerek tatmayi seviyoruz.
Ben de esime bazen bu konudan yakindigimda, beni cok sevdigini ve bunu kendi diliyle bambaska ifade edebildigini anlatiyor. Hepimizin hisleri, hepimizin sevme ve deger verme gudulerimiz farkli. O yuzden esiniz sizi bence cok seviyor ama bastirilarak buyudugu icin sevgiyi bu sekilde gostermek yerine evine sadik, size sadik kalarak aslinda yerine getirdigini dusunuyor.
Bu yuzden evlilik bitmez. Gebeligin en bas donemlerinde zaten erkekler bi kendini geri cekiyor. Cocuga bir sey olur dusuncesiyle. O yuzden esinizi boyle kabullenip devam edeceksiniz. Cunku en bastan boyleymis. Evlenince degisseydi o ayri... mutluluklar :)
Son düzenleyen: Moderatör: