Tatlı Tarifi Soğuk Baklava

Ben bir tane mor renk boyadım devamını getirmedim ama şahane oluyorlar çok dekoratif
Evet jüt ipi sarınca da ekstra hoş oluyor bence seviyorum dönüştürmeyi ben bu şişeyi de kim tasarladıysa helal olsun sodadan daha fazlası yani

Evet jüt ipi sarınca da ekstra hoş oluyor bence seviyorum dönüştürmeyi ben bu şişeyi de kim tasarladıysa helal olsun sodadan daha fazlası yani
Aynen ismi ile bir sürü video var alfa şişesi bile demiyorlar yani birde bunları ağızlarından birbirine yapıştırıp şamdan yapıyorlar o da hoşuma gidiyor

Aynen ismi ile bir sürü video var alfa şişesi bile demiyorlar yani birde bunları ağızlarından birbirine yapıştırıp şamdan yapıyorlar o da hoşuma gidiyor
Eveeeet gördüm onu bir de çay tabağı üstüne tamamdır onu da deneyebilirim aslında. Neler neler yapıyorlar ya kendin yap sayfalarıni takipteyim hep izlerken bile hoşuma gidiyor yoğurt kabını alıp da bir saksıya dönüştürdükleri zaman

Sanırım aynı kanallari takip ediyoriz bende bayiliyorum metrelerce kurdele alacağım onun yüzünden

Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş. Yemesem de canım istedi. Başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…