Tatlı Tarifi Soğuk Baklava

Canımmm ellerine emeğine sağlık çookkk güzel görünüyor gerçekten çok güzel yapmışsın bol şanslar diliyorum

Ellerine saglıık wundeeer çokseeeelll başarılar

Çok güzel olmuş ,demek soğuk baklavacı sendin ben de denemek istiyorum bunu, görünüşü çok güzel, tadı da güzeldir mutlaka başarılar dilerim

Canımmm ellerine emeğine sağlık çookkk güzel görünüyor gerçekten çok güzel yapmışsın bol şanslar diliyorum
Cok teşekkür ederim evvamm elimden geleni yaptım bakalım artık hayırlısı ❤❤

Çok güzel olmuş ,demek soğuk baklavacı sendin ben de denemek istiyorum bunu, görünüşü çok güzel, tadı da güzeldir mutlaka başarılar dilerim
Ikinci yazdığım tarif güllaçtı biliyor musun dene mutlaka hafif ve güzel bir tatlı oluyor çok teşekkür ederim

Ikinci yazdığım tarif güllaçtı biliyor musun dene mutlaka hafif ve güzel bir tatlı oluyor çok teşekkür ederim
Bizim seninle istediğimiz tarifler benziyor genelde canım zevklerimiz benziyor ilk rus pastasında çakışmıştık, sonra kurabiyede, geçen haftaki böreklerimiz ve sunumlarımız da benziyordu bu tarifi de instagramda görmüştüm, benim seveceğim tarzda bir şey ,deneyeyim dedim, hatta baklava yufkasını aldım, dolaba attım, bayram için yaparım belki yağ kısmı sıkıntılı sadece ,çok fena bir yağ bombardımanı var neyse fazla yememeye çalışırım, okula götürürüm, öğretmen arkadaşlara ikram ederim

Evet yaa benzer zevklerimiz var fark ediyorum ben de yap yap, yağını azaltırsın sütlü şerbet olduğu için kaldırıyor yağı aslında yerken hissetmiyorsun fazla, ben de azalttım hatta baktığım tarifte daha çoktu yağ olmadı ikram edersin dediğin gibi meslektaşım

Bu ne yaaaaa banane ben oynamiyom güzel yapmak zorundamiydin wundercan sana teessüf ederim aşırı iştah açıcı bele kaldım çok güzel olmuş ellerine sağlık başarılar dilerim canım wundercan

Muhteşem görünüyor Ellerine sağlık komşum Yarışmada başarılar diliyorum

Bunu geçen gördüm tatli tarifi bakarken mutlaka deneyeceğim eline sağlık canim

Bomba bir tarif bu 2 gündür soğuk baklava tarifi izliyordum bu üzerine çok çok iyi geldi hemen yapacağım insallah

Ogretmenceğzim valla harikasın geridonusum şişelerin de mükemmel olmuş ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim

yaa beğenmene çok sevindim canım çok teşekkür ederim

Aa gözünden kaçmamış şişeler teşekkür ederim yap Minik im eğlenceli yapması, yemesi de zevkli bir şeymiş şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…