- 26 Nisan 2024
- 19
- 5
- 22
- Konu Sahibi geceyolcusuu
Kızlar bir senelik ilişkim oldu, gerçekten çok güzeldi herşey en ufak bir tane tartışmamız olmadı. Birçok şeyi birlikte yaşadık. İyi zamanda da kötü zamanda da hep destek olduk. Karakter olarak da gerçekten naif efendi bir insandı. Ailelerimizle tanışmıştık. Annesi birbirinizi ilan mı verdiniz her konuda aynısınız derdi. Gerçekten öyleydi. Benim güven problemim ve kıskançlığm vardı. Başta bunları söyledim. Zorlanırsn dedim önemli değil ben seni seviyorum dedi. Kendisine gerçek anlamda güvendirdi. Bu zamana kadar ki kıskandığım insanlardan onu kısıtlamaya çalışıyordum ona ve ilişkimize zarar vereceklerdi. Kız erkek hepsi art niyetliydi. Nitekim de öyle oldu hepsi zarar verdi ona da ilişkimize de bunları asla görmüyordu. Daha sonra benim haklı olduğumu falan da söyledi. Onun dışında kötü bir huyum yoktu, kıskançlık onda da vardı tabii. Ayrıldık iki ay önce. Bir şeyleri toparlayacaktk. Annesi beni benden yaşça büyük insanlarla kıyaslamış ve bu ilişki olmaz demiş. Daha sonra bırakırsan kötü olur demiş. Manipülasyona bakar mısınız. Yazın nişan falan yapacaktık . İki ay boyunca sürekli beraberdik ayrılsakda. Evlilikten korktuğunu söyledi. Halbuki her şeyi beraber toparlayabilirdik. Üç gün önce konuştuk ve her şey bitti uzunca sarıldık ve arkasına baka baka gitti. İşe başlamıştı yeni atandı. İşi de riskli bir iş. Başladığından beridir çok asabileşti herkese karşı. Velhasıl kelam çok uzattım:). Sizce böyle ne olacak geri döner mi. Onca zaman sırf bu sebeplerden dolayı heba olsun istemiyorum. Gerçekten aramızdaki aşka ilişkiye o kadar imrenen vardı ki. Kimse bu ayrılığı beklemiyordu. Annesinin etkisi büyük olabilir mi? Bazı sebeplerden dolayı annesi ile arası çok yakın. Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Ya da etrafınızda yaşayan varsa yorumlarınız neler?