İnşallah olur kendiliğinden, hastane ortamı falan insanı daha çok strese sokuyo, hem daha 7 aydır korunmuyosunuz yolun başındasınızinşallah olur doğal yolla. Bitkisel çözüm araman daha iyi olur, ben direk ilaca başlamıştım, öncesinde hiç duymamıştım soğan kürünü
Mrb lar bende soğan kuruyle hamile kalanlardanim, 3 yaşında bir kızım var ve bi kac arkadasima da onerdim şükür iyi sonuç aldılar.
2. Bebek düşünüyoruz 3 ay denedik olmadı dün verimli günler baslamisti ve degerlendirmek istedik fakat dünden beri azar azar kanamam oluyor dr gittim hormon hapı verdi bisey yok dedi,ilacı kullandim adet olucakmisim gibi ağrılarım oluyor fikrî olan varmı bu konuda simdiden tskler
Allah bagislasin canim evladini. Yumurtla doneminde ole agrilar oluyo cnm yumurtlama belirtisi ama kanamayi anlamadım. Ayrica herhangi bi hastaligin varmiydi canım kist iltihap falan sogan kuru yapmissin ya
Tsk ederim cnm.
evet polikistik over vardı soğan kürunu o yuzden uyguldm
kanama benimde basima ilk geldi.
Doktora gittin mi cnm neden olmuş
Doktora gittin mi cnm neden olmuş
OTE="saribeybi, post: 40121279, member: 128501"]Dr gittim muayene etti bisey yok dedi ilac verdi hormon ilacı.
Kullan kanama devam ederse gel dedi
Anladım canim dikkat et benim adetime 3 gun kaldi bu ay da hamile olmazsam bal tarcin çörekotu nu yapicam bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba
geçen ay soğan kürünü denedim
bu ayda incir+havuç kürünü yapıyorum
sabahları önce bal+tarçın+çörekotu karışımını yiyorum ardından incir+hacuç kürümü içiyorum
herkez gibi bende bekliyorum
geçen ay soğan kürünü denedim
bu ayda incir+havuç kürünü yapıyorum
sabahları önce bal+tarçın+çörekotu karışımını yiyorum ardından incir+hacuç kürümü içiyorum
herkez gibi bende bekliyorum
Hamile olma ihtimalin gelmiyomu aklına sonuçra incir kürü yapmışsın....???????Kizlar acil yardım!!!!!
incir kurunu uygulayabildigim kadar ay uyguladım bugün regl olmam gerekirken şu ana kadar olamadım acaba incir kurunun adet geciktirici etkisi var mı bana bi akıl verseniz
Kaç gün gecıkti reglin cnm....bugun sabah o ihtimali düşünerek test yaptım ama negatif çıktı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?