Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Mrb lar bende soğan kuruyle hamile kalanlardanim, 3 yaşında bir kızım var ve bi kac arkadasima da onerdim şükür iyi sonuç aldılar.
2. Bebek düşünüyoruz 3 ay denedik olmadı dün verimli günler baslamisti ve degerlendirmek istedik fakat dünden beri azar azar kanamam oluyor dr gittim hormon hapı verdi bisey yok dedi,ilacı kullandim adet olucakmisim gibi ağrılarım oluyor fikrî olan varmı bu konuda simdiden tskler

Amin canim inşallah güzel dileklerin icin ama ister istemez üzülüyorum 3 yillik evliym basta 1 bucuk sene korundk sonra dis gebelik oldm sonrada zaten biliyosn bekliyorum ins Rabbim tüm isteyenler e verir

Allah bagislasin canim evladini. Yumurtla doneminde ole agrilar oluyo cnm yumurtlama belirtisi ama kanamayi anlamadım. Ayrica herhangi bi hastaligin varmiydi canım kist iltihap falan sogan kuru yapmissin ya

Allah bagislasin canim evladini. Yumurtla doneminde ole agrilar oluyo cnm yumurtlama belirtisi ama kanamayi anlamadım. Ayrica herhangi bi hastaligin varmiydi canım kist iltihap falan sogan kuru yapmissin ya

Tsk ederim cnm.
evet polikistik over vardı soğan kürunu o yuzden uyguldm
kanama benimde basima ilk geldi.

Merhaba bende sogan kuru kullaniyorum yarin 15.gunum ama benim kanamam olmadi bi ise yaramadi demekki bilgisi olan yazsin lutfen

OTE="saribeybi, post: 40121279, member: 128501"]Dr gittim muayene etti bisey yok dedi ilac verdi hormon ilacı.
Kullan kanama devam ederse gel dedi[/QUOTE]
Anladım canim dikkat et benim adetime 3 gun kaldi bu ay da hamile olmazsam bal tarcin çörekotu nu yapicam bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba

OTE="saribeybi, post: 40121279, member: 128501"]Dr gittim muayene etti bisey yok dedi ilac verdi hormon ilacı.
Kullan kanama devam ederse gel dedi

Anladım canim dikkat et benim adetime 3 gun kaldi bu ay da hamile olmazsam bal tarcin çörekotu nu yapicam bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba[/QUOTE]

geçen ay soğan kürünü denedim
bu ayda incir+havuç kürünü yapıyorum
sabahları önce bal+tarçın+çörekotu karışımını yiyorum ardından incir+hacuç kürümü içiyorum
herkez gibi bende bekliyorum

Anladım canim dikkat et benim adetime 3 gun kaldi bu ay da hamile olmazsam bal tarcin çörekotu nu yapicam bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba

geçen ay soğan kürünü denedim
bu ayda incir+havuç kürünü yapıyorum
sabahları önce bal+tarçın+çörekotu karışımını yiyorum ardından incir+hacuç kürümü içiyorum
herkez gibi bende bekliyorum
[/QUOTE]

Canim ayni anda birden fazla kür denemeyin diolar ben sadece bal tarcin corek otu yapiyorum bakalım nisan sonunda belli olcak

Canim ayni anda birden fazla kür denemeyin diolar ben sadece bal tarcin corek otu yapiyorum bakalım nisan sonunda belli olcak[/QUOTE]

bal çörekotunu günlük yiyodum zaten gebe kalmayı kolaylaştırdığını bilmiyorum ekstra olarak sadece tarçn kattın ondan onu kür olarak görmedim zararı olmaz inşallah

Canim ayni anda birden fazla kür denemeyin diolar ben sadece bal tarcin corek otu yapiyorum bakalım nisan sonunda belli olcak[/QUOTE]

bal çörekotunu günlük yiyodum zaten gebe kalmayı kolaylaştırdığını bilmiyorum ekstra olarak sadece tarçn kattın ondan onu kür olarak görmedim zararı olmaz inşallah

Kizlar acil yardım!!!!!
incir kurunu uygulayabildigim kadar ay uyguladım bugün regl olmam gerekirken şu ana kadar olamadım acaba incir kurunun adet geciktirici etkisi var mı bana bi akıl verseniz

Kizlar acil yardım!!!!!
incir kurunu uygulayabildigim kadar ay uyguladım bugün regl olmam gerekirken şu ana kadar olamadım acaba incir kurunun adet geciktirici etkisi var mı bana bi akıl verseniz
Hamile olma ihtimalin gelmiyomu aklına sonuçra incir kürü yapmışsın....???????

ben sadece soğan kürü uyguluyorum.
çikolata kistim olduğu için içiyorum .
gebeliği engelmiş duyunca çok ama çok üzüldüm.
allahdan umut kesilmez.ama içim yandı.
size sormak istediğim.
2 gündür içiyorum ama şuan için ne bir akıntı nede nede kahverengi bir leke var.
sadece sık sık idrarlim geliyor.
benim gibi olan varmı acaba.
en güncel burası olduğu için yazdım.
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…