• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

hmm bende bu ayın 9unda yapmıstım 1gecede öyle yattım sabah duş aldım..normalde benm 3haftada cıkmaya baslardı ama cıkmaya basladı :S bence ters etkimi yaptı ne

hmm bende bu ayın 9unda yapmıstım 1gecede öyle yattım sabah duş aldım..normalde benm 3haftada cıkmaya baslardı ama cıkmaya basladı :S bence ters etkimi yaptı ne

soğanda kıllarının uzama hızını bu şekilde etkileyebilecek etken maddeler yok bildiğim kadarıyla ,fakat şöyle birşey var ,soğan bitkisinin çeşitli kısımlarında çok değerli kimyasallar var(tohum,soğan,yaprak ayrı ayrı ele alındığında ,tohum esansiyel yağındaki kimyasallar mesela çok değerlii)

soğanda kıllarının uzama hızını bu şekilde etkileyebilecek etken maddeler yok bildiğim kadarıyla ,fakat şöyle birşey var ,soğan bitkisinin çeşitli kısımlarında çok değerli kimyasallar var(tohum,soğan,yaprak ayrı ayrı ele alındığında ,tohum esansiyel yağındaki kimyasallar mesela çok değerlii)

o zaman belki regl öncesi sonrası geyigiyle alakalıdır bilmiyorum ki ama çok cabuk oldu bende şaşırdım

beany denedınmı soganı epilixir kullanıyorsun sadece merakla senın sonuclarını beklıyorumda:kedi:

hayır bernacım denemedim
epilixir dışında hiç birşey kullanmıyorum şuan için
ama burdaki paylaşılarıda takip ediyorum,merak edip araştırıyorum ,istişare yapıyoruz karşılıklı:)
sen benim benim sonuçları bekleme ,kullanmaya başla istersen :)
benim 20 seansımı bitirmem uzun sürer.13 seans yaptım şuana kadar.

hayır bernacım denemedim
epilixir dışında hiç birşey kullanmıyorum şuan için
ama burdaki paylaşılarıda takip ediyorum,merak edip araştırıyorum ,istişare yapıyoruz karşılıklı:)
sen benim benim sonuçları bekleme ,kullanmaya başla istersen :)
benim 20 seansımı bitirmem uzun sürer.13 seans yaptım şuana kadar.

sanırım dayanamıyacagım alıcam epilixiri beany kollarımı alcam yaz gelıo almayı düşünüyorum artık atmaya baslıyorum kenarı harclıkları malum öğrencı mılletı :) sen yınede arada bılgılendırısen sevınırımtakıp edıyorum kıllı tüylü tüm siteleri:D yarısı gtse iyice cansızlaşşalar onada şükretcem artık erkek gibi kıllı kollarım

soğan suyu ile ilgili yazışmalar devam ediyor. ne güzel... umarım çare mutfaklarımızdadır. evet kızlar. ah bide ben deniyebilsem. cadı bi kızım var. vakit bulupta deniyemiyorum. o zamanı bulunca hiç affetmicem valla. sizi ilgiyle takip ediyorum. __ içimde bi ses çözüm bu soğanda diyor..___ hadi bakalım.. tüysüz günler kızlar...kaydirigubbakcemile

yha kızlar bişey sorucam burda çoğu kişi bu sogan olayını saçına yapıyor saç çıkması için.. işede yaradıgını söylüolar.. simdi bunu bu tarifle uygularsak daha da beter olmayalım ben denicektim ama tereddütte kaldım

yha kızlar bişey sorucam burda çoğu kişi bu sogan olayını saçına yapıyor saç çıkması için.. işede yaradıgını söylüolar.. simdi bunu bu tarifle uygularsak daha da beter olmayalım ben denicektim ama tereddütte kaldım

saç için sarımsak duydumda soğan hiç duymadım bi yanlışın olmasın? ama kullanan arkadaşlar olumlu sonuç almışlar. sanırım denemekte fayda var. derim.boshayallersmile

soğanın saça sürüldüğünü hiç duymadım kızlar...öyle bi etki yapıcağını sanmam ben kaç seans yaptım şimdi orman kaçkınlarına dönmem gerekirdi ...

minish suan sendeki durumlar nasil peki..? ben 1 kez koltugumun altina yapmistim.. cok yanmisti ve gec ciktilar.. azalma olmadi ama.. birde ya sogani surdugumde fazla bekletmedim ben agdayla alip 5 dk beklettim cunku acayip yakti yaa.. bide kokusu sanki 1 hafta gitmedi :S surekli banyo yaptim halen sogan kokuyomusum gibi geliyodu bana

Back