Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm bende bu ayın 9unda yapmıstım 1gecede öyle yattım sabah duş aldım..normalde benm 3haftada cıkmaya baslardı ama cıkmaya basladı :S bence ters etkimi yaptı ne
soğanda kıllarının uzama hızını bu şekilde etkileyebilecek etken maddeler yok bildiğim kadarıyla ,fakat şöyle birşey var ,soğan bitkisinin çeşitli kısımlarında çok değerli kimyasallar var(tohum,soğan,yaprak ayrı ayrı ele alındığında ,tohum esansiyel yağındaki kimyasallar mesela çok değerlii)
o zaman belki regl öncesi sonrası geyigiyle alakalıdır bilmiyorum ki ama çok cabuk oldu bende şaşırdım
beany denedınmı soganı epilixir kullanıyorsun sadece merakla senın sonuclarını beklıyorumda:kedi:
hayır bernacım denemedim
epilixir dışında hiç birşey kullanmıyorum şuan için
ama burdaki paylaşılarıda takip ediyorum,merak edip araştırıyorum ,istişare yapıyoruz karşılıklı:)
sen benim benim sonuçları bekleme ,kullanmaya başla istersen :)
benim 20 seansımı bitirmem uzun sürer.13 seans yaptım şuana kadar.
yha kızlar bişey sorucam burda çoğu kişi bu sogan olayını saçına yapıyor saç çıkması için.. işede yaradıgını söylüolar.. simdi bunu bu tarifle uygularsak daha da beter olmayalım ben denicektim ama tereddütte kaldım
yha kızlar bişey sorucam burda çoğu kişi bu sogan olayını saçına yapıyor saç çıkması için.. işede yaradıgını söylüolar.. simdi bunu bu tarifle uygularsak daha da beter olmayalım ben denicektim ama tereddütte kaldım
kızlar bende sadece 10 gün kadar geç çıkardı,seyrelme azalma olmadı,limon tuz a döndüm,hadi byeee sizee