• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

bende yapacam ama nasıl bebeğim var 3 aylık fırsat verirse hemen yapmayı planlıyorum ama zor görünüyo :S

işe yarıyor sanki ya
ben 26sında yapmıştım bacak kol ve koltukaltına
bugün ayın 5i ve daha tek tük çıkıyor
hemen heveslenmek de istemiyorum çünkü daha önce denediğim diğer yöntemler işe yaramamıştı
bikaç uygulama daha yapayım ona göre hevesleneyim :)

işe yarıyor sanki ya
ben 26sında yapmıştım bacak kol ve koltukaltına
bugün ayın 5i ve daha tek tük çıkıyor
hemen heveslenmek de istemiyorum çünkü daha önce denediğim diğer yöntemler işe yaramamıştı
bikaç uygulama daha yapayım ona göre hevesleneyim :)

canım bende ilk böyle geç çıkmasından farkettim...benimde kökten bile alsam hemen çıkardı uçları ama soğan yaptığımda uzun bi zaman çıkmıyo. sonrada seyrek çıkıyo...yani benim öyle oldu hep incelmiş çıktı bideopuyorumnanaktan

minish 21 sana güvendim bende denedim bugun=) yapabildimmi bilmiyorum ama bakalım sonucu gorcez..benmde normalde 3 hafta sonra cıkmaya baslar insallah yapabilmisimdir ve işe yarar

minish 21 sana güvendim bende denedim bugun=) yapabildimmi bilmiyorum ama bakalım sonucu gorcez..benmde normalde 3 hafta sonra cıkmaya baslar insallah yapabilmisimdir ve işe yarar

ayyy canım :) iyi yapmışsın inşallah hepinizde işe yarar.yani ben burda zaten tamamen bu tüyleri bitirmekten bahsetmiyorum ama çok ciddi bi seyrelme ve inceme gördüm kendimde.çünkü tüyleri çok çok gür kalın ,sık olan arkadaşlar var...özellikle de onlarda çok işe yarıycağını düşünüyorum.ben soğan suyunu yaptığımdan beri çok geç çıktığını görüyorum tüylerin.3 kere yaptım toplamda devam de edicem...eskiden kökten almamın imkanı yoktu kökler kalın olduğu için çok acıyodu ama şimdi makinayla alıcak kadar inceldiler...opuyorumnanaktan

merhaba minish21 dikkatimi çekti de benim tüylerim de çok kalın ve kökten alınması bayağı güç oluyor. ayrıca canım çok acıyo alırken anları. bu kılların güçlü olmasındanmı kaynaklanıyor. ahhh bi de ben deniyebilsem.. kızım beni hiç bıakmıyor. bebeğim beni ayırmıyor valla.. ama sizi takip etmeye devam edecem. ilk fırsatta da ben de soğan suyuna yatcam gayriii. ayrıca paylaşımlarınız için tşk ederim. iyi yıllaarr...kaydirigubbakcemile2

kızlar sondurum nasıl bende takıp edıyorum ama denemeden yazmak istemedim. ben tek bacağıma yaptım ama bekletemedım zamanım yoktu tekrr denicem. baska uygulayan deneyen varsa sonuclarını yazarsanız sevinirim:D

ay insallah bende aynı sonucu gorurum..bu arada sogan cok iğrenc kokuyo ama ben bi pamukla surdum kuzenım falan gelmişti uzerine giyindim cıktım odadan kokusu da dısardan farkedilmiyo kimse iğrenc kokuyosun demedi=)elleriniz kokuyo cok baskın bi kokusu olmuyo surdukten sonra

merhaba minish21 dikkatimi çekti de benim tüylerim de çok kalın ve kökten alınması bayağı güç oluyor. ayrıca canım çok acıyo alırken anları. bu kılların güçlü olmasındanmı kaynaklanıyor. ahhh bi de ben deniyebilsem.. kızım beni hiç bıakmıyor. bebeğim beni ayırmıyor valla.. ama sizi takip etmeye devam edecem. ilk fırsatta da ben de soğan suyuna yatcam gayriii. ayrıca paylaşımlarınız için tşk ederim. iyi yıllaarr...kaydirigubbakcemile2

evet canım benimde kıl köklerim kalındı ama soğan suyuyla inceldi artık makine sürmeye kokrtuğum yerleri çok kolay makinayla alabiliyorum...darısı başına :) bebek uyuynca dene bence...sengözlerimebaksanab

okudum öğrendim nasıl kullanıldığını,ama fazla deneyen yok sanırım ki pek yazan olmamış

minish21 nasıl kullanılacağını çok iyi anlaım fakat ben genital bölgemi ameliyet eldiveni giyip ağdayla alıyorum teker teker.tabi yapış yapış oluyorum.Duş alıp hemen kullansam etki edermi sence

minish21 nasıl kullanılacağını çok iyi anlaım fakat ben genital bölgemi ameliyet eldiveni giyip ağdayla alıyorum teker teker.tabi yapış yapış oluyorum.Duş alıp hemen kullansam etki edermi sence

CADIARZUhmmm anladım canım bana kalırsa hiç vakit kaybetmeden soğanı sürmek gerek çünkü kıl kökleri açılıyo soğanı sürünce hemen etki etmesi için...ama ağda da yapışır tabi temizlenmeden olmaz...ama bence madem doktor eldivenini takıyosun canım ağdasız sadece doktor eldivenyle almanı tavsiye ediyorum ben.hiç denedinmi bilmem ama hem yapış yapış olmuyo tertemiz alıveriyosun,ben çok kolaylıkla yapıyodum eskiden (soğan suyu kullanmadan önce yani) şimdi azaldığı için makinayla bile alabiliyorum ve işim çok kolaylaştı artık...alkisalkisalkis

Back