• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

merabalar.. bu sogan suyunu hakkında yazdıklarınızı takip ettimde, yanlız bu gecici bisi olmasın? yani belli bir süre sonra eski haline dönerse ne olucak, emeklerimiz bosuna gitmesin bilmiyorumkismile

kızlar bende de bir tarif var.Bu Ahmet Maranki varya onun.Acaba işe yarıcak mı çok merak ediyorum. Soğan suyunu duymuştum birkez de denemiştim.Ama bu tarif çok ilginç.Not alın derim.ben ilk önce eşimde deniycem her ihtimale karşı...biliyorum çok kötüyüm:1ninca:
1 diş sarımsak ,kara merheme karıştırılır (eczanede satılıyo herhangi bir yan etkisi yok araştırdım.) karışım tüylü bölgeye tüylerin üstüne sürülür.karışımın üstüne de ocakta közlenmiş soğan kapatılır.15-20 dk.bekleyip temizleyecekmişiz.bu işlemi bir hafta yapıcakmışız.tüyler 1 hafta sonra yok olacakmış.Ahmet marankinin yalancısıyım.bence denemekde fayda var.sadece bir haftada düşünsenize süper...

sarımsağın aksine tüğ saç çıkardığını duymuşsunuzdur,ama soğanla kürü nasıl bilemem,budu da deneyelim bakalaım.evde yalnız yaşasaydık çok kolay olurdu...:)

Sogansuyunu kullanali 20 gun oldu, epilatorle cok kolay aldim ve gercekten incelme farkettim.Acaba diyorum agdadan dolayimi yoksa , daha artacakti ben cabuk davrandim aldim ondan mi bilmiyorum .
Paylasmak istedim.Sevgiler.

tahmin ediyordum aslında işe pek yaramayacağını,sebebin soğanın işe yaramaması değil,soğandaki etken maddeleri açığa çıkarmadan direk sürülmesi,artı tek başına soğanında yeterli olmayacağını dşünüyorum.

peki ne yapmamiz gerek Beany

pelin,kıl üretimini aktivite eden birçok etmen var,hepsini tek tek inhibe etmek gerekiyor
bunun için tek bir bitkiyle yada maddeyle çözülmesi imkansız .
bakın limon,tuz,soğan vs vs çok değişik bitkiler denendi burada kimse diyemez kıllarımdan tamamen kurtuldum diye,neden?hem hiç bir işlem görmeden deneniyor hemde eldeki etken maddeler(tabi açığa çıkarılmış maddeleri kastediyorum) yetersiz..
ümidinizi kırmak istemezdim ama bilim kıl üretimini çok geniş bir yerlpazede ele almış ,bu bilgilere göre böyle basit yöntemler etkisiz kalıyor malesef...

ben tüğlerimi üç-dört gün önce temizledim sir ağda ile. peki soğanı yarın sürsem olur mu? yoksa tüğlerden kurtulur kurtulmaz mı yapmak gerekiyor? of inş soğan sürmek için bir ay beklemem gerekmez... yardımcı olursanız sevinirim

kızlar yine burda yazılanlardan yola çıkarak 1 ay önce soğan suyunu denedim ve gerçekten gözlerime inanamadım
önce 1 soğanı rendenin en ince yeriyle rendeledim bulamaç gibi yaptım hem suyunu hemde soğanını epilasyondan hemen sonra sürdüm...hem bikini bölgesine hemde bacaklarıma...biraz yaktı gibi ama...tüyler hem geç çıktı hemde nerdeyse yarısı azalmış olarak çıktılar...çıkanlar da kökleri ince cılız bi şekildelerdi.özellikle bikini bölgesi için nerdeyse yüzde 50 azalma oldu diyebilirim...şuan 2. kez denedim seyrelmeye devam ediyor gibi...herkesde aynı etkiyi yaparmı bilmem ama kesinlikle deneyin derim...
:1rolleyes:sevgiler...

aboooooooo kesin denicemm canımmm ayy benim başım belada yaa

minish 21 sende son durum nedir? Son uygulamanda soğan suyu sürmemiştin sanırım tüyler eski haline döndü mü?

Back