• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

bende bugün ilk kez yüzüme sürdüm soğan suyunu. benim yüzümdeki tüyler nerdeyse gün aşırı çıktığı için bakalım ne olucakmirmirmirmir bir hafta boyunca tüyleri aldıkça sürücem.

canım ben soğan suyunu özellikle bikini bölgemde 3 -4 defa arka araya her aldığımda uyguladım şu ara bıraktım ama seyrek hala,ve ince makineyle bile alabiliyorum...ara ara fırsat buldukça devam edicem ama...

minish 21... tüğleri aldığımızın hemen ardından mı sürmek gerekiyor bu soğan suyunu?

canım ben soğan suyunu özellikle bikini bölgemde 3 -4 defa arka araya her aldığımda uyguladım şu ara bıraktım ama seyrek hala,ve ince makineyle bile alabiliyorum...ara ara fırsat buldukça devam edicem ama...

mrb peki kaç dk tutuyosun canım

Senin adına sevindim.Ben bu tür yöntemlerle daha fazla uğraşamadım lazere başladım inşallah onun faydasını görürüm.Limon,soğan vs fayda ediyor ama ben kısa sürede çözüm istiyorum.

Bende bundan 3 hafta önce bacaklarımı aldım ve soğan suyunu sürdüm,baya beklettim,şimdi çıkmaya başladı seyrek seyrek çıkıyor,ve fark ettiğini hissediyorum ilk çıkanlardan bile tavsiye ederimopuyorumnanaktan

Ya bu yüzdede denense bir şey olur mu? :S Birde bikini bölgesi için kökten mi alınıor ve hemen alındıktan sonra mı sürmek gerekir bir kaç gün sonra sürsek fayda eder mi ? çok soru sordum kusura bakma :S :D

ben yüzümde denedim, bakalım faydasını görecekmiyim :) yarın tüyleri alıp tekrar sürücem. bi yanma falan olmadı bende etki etti mi bilmiyorum. tek kötü tarafı yüzünüz soğan kokuyor.. yüzümü çok yıkamama rağmen uzun süre gitmedi koku :sinifsinif:

Bende bundan 3 hafta önce bacaklarımı aldım ve soğan suyunu sürdüm,baya beklettim,şimdi çıkmaya başladı seyrek seyrek çıkıyor,ve fark ettiğini hissediyorum ilk çıkanlardan bile tavsiye ederimopuyorumnanaktan

sevindim canım senin adına en azından benim gibi işe yarayanlar varkaydirigubbakcemile5bence baya bekletmek önemli

Ya bu yüzdede denense bir şey olur mu? :S Birde bikini bölgesi için kökten mi alınıor ve hemen alındıktan sonra mı sürmek gerekir bir kaç gün sonra sürsek fayda eder mi ? çok soru sordum kusura bakma :S :D

canım yüz için bişey söylemiycem sonuçta yüz yani önemli bi bölge,denemediğim için bişey söyleyemiycem...bikini bölgesi için de diğer bölgeler için de kökten almak şart canım,kökten almadığında uygulama bile olmaz köklere ulaşmaz çünkü...

ben yüzümde denedim, bakalım faydasını görecekmiyim :) yarın tüyleri alıp tekrar sürücem. bi yanma falan olmadı bende etki etti mi bilmiyorum. tek kötü tarafı yüzünüz soğan kokuyor.. yüzümü çok yıkamama rağmen uzun süre gitmedi koku :sinifsinif:

inşallah fayda eder canım yüz için sonuçları merak edenler soranlar var ben denemediğim için bişey diyemiyorum malesef,sonuçları yazarsan arkadaşlar da bilgilenirler,kokusunu da sorun etme geçer,elimizde de soğan kokusu bi kaç gün kokuyo,güzel kokulu bi kremle kokuyu hissetmezsin fazla...h

ah canım inşallah fayda eder yahihoyyyt bugün yine tüyleri alıp sürdüm, ilk sürdüğüm an biraz yanma oldu ama sonra hemen geçti. denemeye devam yerimseniben

merhaba siteye yeni üyeoldum.iyikide üye olmuşum bende soğanın azaltıcı etkisini duymuştumlakin birnci ağızdan olmadığın için önemsemiştim.bu hafta sonnu deneyeceğim

ya ben on gün falan denedim soğan suyunu, benim yüzümdeki tüyler iki günde bi çıkıyor bu arada. ama bıraktım artık ya bi işe yaramadı, aynı çıktı. şimdi limon suyunu denicem. bıktım bu tüylerdeeeeeeennmafoldumbenÇok üzgünüm çoook

Back