Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben soğan suyunu özellikle bikini bölgemde 3 -4 defa arka araya her aldığımda uyguladım şu ara bıraktım ama seyrek hala,ve ince makineyle bile alabiliyorum...ara ara fırsat buldukça devam edicem ama...
canım ben soğan suyunu özellikle bikini bölgemde 3 -4 defa arka araya her aldığımda uyguladım şu ara bıraktım ama seyrek hala,ve ince makineyle bile alabiliyorum...ara ara fırsat buldukça devam edicem ama...
minish 21... tüğleri aldığımızın hemen ardından mı sürmek gerekiyor bu soğan suyunu?
mrb peki kaç dk tutuyosun canım
Bende bundan 3 hafta önce bacaklarımı aldım ve soğan suyunu sürdüm,baya beklettim,şimdi çıkmaya başladı seyrek seyrek çıkıyor,ve fark ettiğini hissediyorum ilk çıkanlardan bile tavsiye ederimopuyorumnanaktan
Ya bu yüzdede denense bir şey olur mu? :S Birde bikini bölgesi için kökten mi alınıor ve hemen alındıktan sonra mı sürmek gerekir bir kaç gün sonra sürsek fayda eder mi ? çok soru sordum kusura bakma :S
ben yüzümde denedim, bakalım faydasını görecekmiyim :) yarın tüyleri alıp tekrar sürücem. bi yanma falan olmadı bende etki etti mi bilmiyorum. tek kötü tarafı yüzünüz soğan kokuyor.. yüzümü çok yıkamama rağmen uzun süre gitmedi koku :sinifsinif: