Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

ay evet ya kör oluyorum sandım hem rendelerken hem sürerkenn:) cnm bende faydasını göreceğime inanıyorum limon tuz da yapıcam inş

olumlu gelişmelere çok sevindim kızlar...demek gerçekten işe yarıyormuş...bende bu ara bıraktım ama devam edicem yaz geliyo çünkü...ilk yapışımda bile baya kolaylık sağladı bana geç çıkıyolar ve cidden bi pürüzsüzleşme yapıyo ciltte,bende farketmiştim ama bana öyle geliyo heralde demiştim alakasız gelmişti soğan,ama yapıyomuş...devam edin kızlar deneyin...

perşembe alıp sürmüştm bacaklarıma şimdilik durum iyi bgn pazartesi daha çıkmıyolar:) bakalım eğer 1 haftayı tamamlarsa çıkmama sürecnde benden tam puan:)

Tüylerim 1 hafta 10 gün içinde ( hatta 10 günü bile bulmuyor) çıkıyorlar. Kahretsin yaa. Çok üzgünüm çoook

kızlar bende soğana kendini teslim edenlerdenim cuma günü sürmüştüm gerçekten yumuşacık yaptı banada etki etti gibi geldi bakalım biraz daha zaman geçsin tekrar gelişmeleri yazıcam inş. ama bi daha rendelemicem elim hala kokuyo gibi benim aklıma robotta çekmek geldi bi dahakine öyle yapıcam... hadi kızlar AEO...

miniiiiiiiiiiiiiiş senin tüyler incemi normalde yani kıl gıbımı tüy gibimi sempatiksalakcinni

ben esmerım mesela sakal gıbı cıkıyo o bolgede kafamçokkarıştı

buda onemlı bı faktordur ama du bakım bende denıcem ama once su tuylerden kokten kurtulmam lazım onuda nası yapcaksam öf yaaaaakannehir

benimkiler normalde baya kıldı yani herkesteki gibi almaya başlayınca kalınlaşmışlardı ama esmer olmadığım için hepten sakal gibi de değildi.şimdi daha ince eskiye göre ve daha seyrek sankiyerimseniben

Bende denedim 3 hafta önce ve sonuctan memnunum.
Kaç günde çikti hatirlamiyorum fakat bana azaldilar gibi geldi.
Minish21 tesekkürler.

kızlar ben bu soğan suyunu duymuştum ama duyduğum daha ilginç birşey varki inanamassınız idrar evet yani çiş :roflol: kılları aldıktan sonra bunu sürerseniz azaltıyomuş ben deneyemedim valla midem kaldırmadı duyanınız varmı bilmiyorum midenizi bulandırdım ama kusura bakmayın artık , sadece söylemek istedim...a.s

dilocan merhaba ilk once sogan suyunu soyleyim evet ben denedim tuylerde baya baya bir azalma oldu ve de kokleri inceldi onceden oyle olmazdi simsiyah gelirdi simdi ise ciliz ve seyrek idrar meseleside dogrudur bizim bir komsumuz vardi o da boyle idi uzun bir donemez ama bir sene boyunca devamli idrar surmus bacaklarina simdi gorsen bembeyaz kaymak gibi valla bu tuy isi sabir istiyor .Allah bana ve hepinize bu konuda yardim etsin cunku insanin psikolojisi cok bozuluyor en azindan benim oyle iyi geceler diliyorum

ölene kadar bu tüyler kıllar bizimle kızlar düşününki öldükten sonra bile büyümeye devam ediyorlarmış o yüzden fazla canınızı sıkmayın .....:dance:

Ne ilginçmiş. :uhm:

evet kizlar burdada zaten oyle bi topik vardi dolunayda idrar diye isterseniz biraz gecmise bakin.. cok kisi denemisti sonuc alanlar oldu almayanlarda oldu.. ben almayanlardanim 3 kez denemistim idrar meselesini pek azalma olmadi o yuzden birakmistim zaten...

kızlar bi de ahmet marankinin tarifi var onu deneyeniniz var mı ya ben yapmak istiyorum?? hani şuu tüyleri bir haftada yok eden tarif. malzemeleri 1 tane soğan, 1 diş sarımsak, siyah merhem falan filan.. sarımsakla siyah merhem birbirine karışınca kıl köklerini yakıp, yok ediyomuş.. hiç denediniz mi ??

Siyah merhem almıştım bu tarifi yaparım diye, kaldı öyle alıyorum yapmıyorum. kaydirigubbakcemile3

bende bacaklarımı epilalatörle aldıktan sonra hamam tozu sürdüm birkaç kez ve cok iyi sonuç aldım tüylerin cogu çıkmamaya başladı kızlar bunuda deneyın derim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…