ben ilk bi kullandım bu soğan suyunu ictigimden 4 cü gün sonra oldum dha sonra bi kere daha ictim ondada 8 ci gün olduö sizde hemen 4 gün ictim olmadı diyip bırakmayın gerçekten işe yarayacakdırha bide 2 gün önce soğan suyundan 4 gün içtim . baktım hala yok bişeyler midem zorlandığı için bıraktım sizce napmalıyım
teşekkürler . inşallah işe yarar :)Merhaba, soğan suyu cidden düzensizliğe birebir bende işe yaradı önceden uzun olup simdi kısaldıysa belki düzene giriyordur bence bırakmadan 15 gün içmeye devam edin
ben ilk bi kullandım bu soğan suyunu ictigimden 4 cü gün sonra oldum dha sonra bi kere daha ictim ondada 8 ci gün olduö sizde hemen 4 gün ictim olmadı diyip bırakmayın gerçekten işe yarayacakdır
Sıralı epey olmuş ama konuya bakarken yeni gördüm. 46 mm kistim var benim de. Doktor doğum kontrol hapı verdi kullanıp kullanmamaya sen karar ver ben fayda gören çok gördüm ama son yapılan araştırmalara göre ilaçsız da geçebiliyor dedi. Soğan kürünü sordum tıbben bi açıklaması yok kullan ya da kullanma diyemem ama onun da faydasını çok gören gördüm dedi. İLaç kullanmasan bile bu ay çocuk düşünmeyin dedi. Soğan suyu kullandım bu ay ama 5gün geçti hala adet olmadınBugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalı mıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
Sıralı epey olmuş ama konuya bakarken yeni gördüm. 46 mm kistim var benim de. Doktor doğum kontrol hapı verdi kullanıp kullanmamaya sen karar ver ben fayda gören çok gördüm ama son yapılan araştırmalara göre ilaçsız da geçebiliyor dedi. Soğan kürünü sordum tıbben bi açıklaması yok kullan ya da kullanma diyemem ama onun da faydasını çok gören gördüm dedi. İLaç kullanmasan bile bu ay çocuk düşünmeyin dedi. Soğan suyu kullandım bu ay ama 5gün geçti hala adet olmadın
Adetim 15 gün geçikmişti ilk defa böşe bişey yasıyordum ve korktum acaba bi sıkıntımı var diye soğan kürünün adeti düzenlediğini gördüm ve hemen basladım basladıgım gün asırı derecede agrım oldu kasıklarımda sırtımda belimde gögüslerimde bekledim bekledim ve 4. Gün adet oldum o kadar mutluyum ki anlatamam soğan kürü adeti düzenliyor arkadaslar adet gecikmeniz varsa diğer çözümleri sallayın direk soğan kürünü kullanmaya başlayın
Bende de gecıkme yaptı tam 25 gun çok şaşırdım siz adet oldunuzmuBende gecikme yaptı şuan 38. Gün hala tık yok
Durumun nasil sonra hastalandinmi pekiBende de gecıkme yaptı tam 25 gun çok şaşırdım siz adet oldunuzmu
Bende de kürü uyguladığım ay 6gün gecikip hiç belirti göstermemişti ve çok az olmuştuArkadaslar lutfen yardimci olun ben sogan kuru uyguladim en son adet tarihim 08 .01.2016 sogan kurunu adetimin bitiminden 7 gunu uyguladim 15 gun boyunca ac karina sabah aksam 2 kere ictim ve adetim 4 gun gecti ve adet belirtisi bile yok ben birkac gun kala adet belirtilerim cogalirdi ama eser yok yardimci olun lutfen
Yani soğan kürü ilemi hamile kaldınızBende de kürü uyguladığım ay 6gün gecikip hiç belirti göstermemişti ve çok az olmuştu
Bana yardımcı olabilir misiniz derya hanım aynı durumdayım bendekızlar mrhaba ben 10 gun soğan suyu kürü yaptım ama normalde 27 gunde bır adet olurum bugun 31. gün. hiç bukadar gecıkme yapmazdı.
soğan suyu yaparmı sizcee?
Etkisi olabilir. Ben kist için sadece 1 ay yaptım o ay 6gün geç oldum. Dr bu ay çocuk düşünmeyin demişti korunmuştuk zaten. 2. Ay kürü uygulamadım 3gün geç oldu ondan sonra adet olmadımYani soğan kürü ilemi hamile kaldınız
Bende kasıklar 1 buçuk haftadır batmalar oluyor ama hemen geciyor sonra adetinin ustunden 36 gündür son aletinin ustunden bilmiyorum bu ay streste yapmadım olur olmaz sıkmadım bugünlerde olmayinca acaba hamilemiyim demeden edemedimEtkisi olabilir. Ben kist için sadece 1 ay yaptım o ay 6gün geç oldum. Dr bu ay çocuk düşünmeyin demişti korunmuştuk zaten. 2. Ay kürü uygulamadım 3gün geç oldu ondan sonra adet olmadım
Gecikince Ben kan testi yaptırmıştım. Adetim bitince dr a gitmiştim kontrole, geç ve az oldum diyince dr kan testi yaptırmış olmama rağmen yine de kan testi yaptırmıştıBende kasıklar 1 buçuk haftadır batmalar oluyor ama hemen geciyor sonra adetinin ustunden 36 gündür son aletinin ustunden bilmiyorum bu ay streste yapmadım olur olmaz sıkmadım bugünlerde olmayinca acaba hamilemiyim demeden edemedim
O zaman negatif mi çıkmıştı sen 15 gun ac karna 2 kere gunde soğan kurune ragmen miGecikince Ben kan testi yaptırmıştım. Adetim bitince dr a gitmiştim kontrole, geç ve az oldum diyince dr kan testi yaptırmış olmama rağmen yine de kan testi yaptırmıştı