soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

ha bide 2 gün önce soğan suyundan 4 gün içtim . baktım hala yok bişeyler midem zorlandığı için bıraktım sizce napmalıyım
ben ilk bi kullandım bu soğan suyunu ictigimden 4 cü gün sonra oldum dha sonra bi kere daha ictim ondada 8 ci gün olduö sizde hemen 4 gün ictim olmadı diyip bırakmayın gerçekten işe yarayacakdır

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalı mıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Sıralı epey olmuş ama konuya bakarken yeni gördüm. 46 mm kistim var benim de. Doktor doğum kontrol hapı verdi kullanıp kullanmamaya sen karar ver ben fayda gören çok gördüm ama son yapılan araştırmalara göre ilaçsız da geçebiliyor dedi. Soğan kürünü sordum tıbben bi açıklaması yok kullan ya da kullanma diyemem ama onun da faydasını çok gören gördüm dedi. İLaç kullanmasan bile bu ay çocuk düşünmeyin dedi. Soğan suyu kullandım bu ay ama 5gün geçti hala adet olmadın

geçen ay 8gün erken adet oldum doktora gittim 46 mm kistim varmış. 10 gün önce gitmiştim tertemizdi yumurtalıklarım.Hatta yumurtan güzel büyümüş 1-2 güne çatlar demişti doktor. Erken adet olunca baya korktum bir düştüğüm var yine düşük yapıyorum sandım. Ertesi gün doktora gittim doktorda şaşırdı kisti görünce. Yumurtan tam çatlayamamış içi sıvı dolmuş dedi. doğum kontrol hapı verdi kullanıp kullanmamaya sen karar ver ben fayda gören çok gördüm ama son yapılan araştırmalara göre ilaçsız da geçebiliyor dedi. Soğan kürünü sordum tıbben bi açıklaması yok kullan ya da kullanma diyemem ama onun da faydasını çok gören gördüm dedi. İLaç kullanmasan bile bu ay çocuk düşünmeyin dedi. Soğan suyu kullandım bu ay. Yumurtam çoktan çatlamıştır zaten adetim geldi bişey olmaz diye Adetime 1-2 gün kala 2defa korunmasız ilişkiye girdik 5gün oldu adetim geçti. 2 gün önce kan testi yaptırdın negatif çıktı. Hiç gecikmezdi olursa erken olurdu. Testi erken mi yaptım acaba ne yapsam bilemedim

Dogum kontrol hapı kullanmak istemedim. O yuzden Dr umun kullanma demesine rağmen sogan suyuna başladım. bugun 5. Günüm. 3. Günden itibaren kahverengi akinti gelmeye basladi. Inşallah bi faydasını gorurum.

Aynı sorun bendede var. Adetimin 7 günü başladım 10 gün bu kütü uyguladım ve şuan 37. Gün adet belirtim yok sağ sol kasığıma ara ara batmalar oluyor ve 2 gündür de hayatım da yaşamadığım bir asit geliyor ağzıma resmen boğulıyorum sanıyorum zehir gibi. Bana yan etki yaptı sanırım

Bende gecikme yaptı şuan 38. Gün hala tık yok

Arkadaslar lutfen yardimci olun ben sogan kuru uyguladim en son adet tarihim 08 .01.2016 sogan kurunu adetimin bitiminden 7 gunu uyguladim 15 gun boyunca ac karina sabah aksam 2 kere ictim ve adetim 4 gun gecti ve adet belirtisi bile yok ben birkac gun kala adet belirtilerim cogalirdi ama eser yok yardimci olun lutfen

Bende de kürü uyguladığım ay 6gün gecikip hiç belirti göstermemişti ve çok az olmuştu

Etkisi olabilir. Ben kist için sadece 1 ay yaptım o ay 6gün geç oldum. Dr bu ay çocuk düşünmeyin demişti korunmuştuk zaten. 2. Ay kürü uygulamadım 3gün geç oldu ondan sonra adet olmadım
Bende kasıklar 1 buçuk haftadır batmalar oluyor ama hemen geciyor sonra adetinin ustunden 36 gündür son aletinin ustunden bilmiyorum bu ay streste yapmadım olur olmaz sıkmadım bugünlerde olmayinca acaba hamilemiyim demeden edemedim

Gecikince Ben kan testi yaptırmıştım. Adetim bitince dr a gitmiştim kontrole, geç ve az oldum diyince dr kan testi yaptırmış olmama rağmen yine de kan testi yaptırmıştı

Gecikince Ben kan testi yaptırmıştım. Adetim bitince dr a gitmiştim kontrole, geç ve az oldum diyince dr kan testi yaptırmış olmama rağmen yine de kan testi yaptırmıştı
O zaman negatif mi çıkmıştı sen 15 gun ac karna 2 kere gunde soğan kurune ragmen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…