soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

O zaman negatif mi çıkmıştı sen 15 gun ac karna 2 kere gunde soğan kurune ragmen mi
Negatif çıktı. Ama diyorum ya ben Bebek için yapmadım. 46mm kistim vardı onun için yaptım. Dr hamile kalırsan düşüğe neden olabilir kist küçülmeden Bebek düşünmeyin dediği için korunmuştuk biz

Sen soğan kürünü nasıl uygulayın tarif olarak çoğu işi kabukları ile yapmış çoğu kişi kabuklarını soyup yapmış

Sen soğan kürünü nasıl uygulayın tarif olarak çoğu işi kabukları ile yapmış çoğu kişi kabuklarını soyup yapmış
Sabah kalkınca,gece yatmadan önce 2bardak (şişe) suyu kaynattım, soğanı yıkadım soymadan 4e bölüp kaynayan suyun içine koyup 5dk daha kaynattım. Kapağının kapalı olması gerekiyormuş ama ben bilmiyordum pek dikkat etmedim. İçebileceğim sıcaklığa gelince içtim. Açık kahverengi kabuğu olan soğan bu arada

Sabah kalkınca,gece yatmadan önce 2bardak (şişe) suyu kaynattım, soğanı yıkadım soymadan 4e bölüp kaynayan suyun içine koyup 5dk daha kaynattım. Kapağının kapalı olması gerekiyormuş ama ben bilmiyordum pek dikkat etmedim. İçebileceğim sıcaklığa gelince içtim. Açık kahverengi kabuğu olan soğan bu arada
Cnm zaten soğan kürü bebek için Soğanı soyup 4e bölüyoruz kabuğu düşük için kullanırlarmış yada adet için

kyung test yaptım pozitif çıktı çok net. ama ıcım hıc rahat degıl
ya test yanlışsa sevınemıyorum. çok heyecanlıyımmmmmmmmmm. yanlıl olabılırmı
Adetn kac gn gcti bnmde adetm hc gcmezdi bgun 9. Gun dun yani 8. Gn kan verdim negatif ckti ama adette olmadm belirtiler hafif var ama gelen bsey yok deli olacam

Merhaba arkadaşlar konunun üzerinden aylar geçmiş ama şuan bende aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim bu ay soğan kürü yaptım 15 gün şuan 32.gün test yapmaya korkuyorm.bende pko vardı ama soğan kürüne başladıktan sonra doktora gittiğimde doktor hiç bir sorun gözükmüyor dedi.rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Buradaki yorumlar baya eski ama bende hamile kalmak için önce soğan kürü ardından brokoli kürü uyguladım.
(benim sorunum tıkalı tüpler, 2 defa tüp bebek denedim olmadı.)
Adet gecikmesi hiç olmazdı bende 32. Gün odur yavaş yavaş başlıyor adetim.

Arkadaşlar ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım, bugün 8. gün ve 5. gün kanamam başladı tekrar, önce kahve telvesi gibi lekelenme oldu sonra kanamaya dönüştü ve küçük küçük parçalarda geliyor, küre devam ediyorum hala, acaba bu kanama kistlerin sökülüp rahmin temizlendiğinimi gösteriyor, yoksa ara kanamamı oluyor anlayamadım.:KK43: 2 gündür de günde 2 pet değiştiriyorum, adet kanaması gibi oldu artık, bu arada 2 kez tüp bebek yaptırdım 2side düştü son düşüğüm 19 haftalıktı 5 haziranda düşmüştü, düşük sonrası ilk adet tarihim 27 Temmuz, acaba bu kanama ne oluyor ki ???

Ben bu ay sogan kuru uyguladim ve adetim 44 gun oldu gecikti esim havalarda ucuyo ben ise hic bisey hissetmiyorum sadece goguslerim sis uclari aciyo ve biri yumruk atmis gibi ama test yapmak istemiyorum esimede offf yok bisey hamile faalan deilim ben diyorum tabi bende cok istiyorum ama olmaz diye belli edemiyorum hayal kirikligi yasamak istemiyorum daha once uygulamistim bu kuru ve dort ay kadar gunu gunune ve saati saatine gelmisti resmen iki aydir gunler oynayinca tekrar uyguladim ve bu sefer gelmedi tabi uygulamanin ilk amaci bebek ikinci amaci duzendi varmi hala ayni dertten muzdarip birileri simdiden tesekkurler yazan elleriniz dert gormesin

Ben bu ay sogan kuru uyguladim ve adetim 44 gun oldu gecikti esim havalarda ucuyo ben ise hic bisey hissetmiyorum sadece goguslerim sis uclari aciyo ve biri yumruk atmis gibi ama test yapmak istemiyorum esimede offf yok bisey hamile faalan deilim ben diyorum tabi bende cok istiyorum ama olmaz diye belli edemiyorum hayal kirikligi yasamak istemiyorum daha once uygulamistim bu kuru ve dort ay kadar gunu gunune ve saati saatine gelmisti resmen iki aydir gunler oynayinca tekrar uyguladim ve bu sefer gelmedi tabi uygulamanin ilk amaci bebek ikinci amaci duzendi varmi hala ayni dertten muzdarip birileri simdiden tesekkurler yazan elleriniz dert gormesin
Canım okadar gecikmen olduysa nasıl sabrediyosun test yapsana, bende bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama korkuyorum her an olucam diye,, benimde sadece gögüslerim acıyo ama senin kadar gecikmem olsa asla beklemem Allah gönlümüze göre verir inşallah pozitifi görürüz (Amin)

Ayy ins canim ya o kadar cok istiyorum ki allah hem bana hemde isteyen herkese aratmadan versin bende dayanamiyorum aslinda catliycam ortadan ama gormek istemiyorum o cizgiyi yaa totem yaptim ellinci gunu bekliycem ins seninki pozitiftir saglikli sihhatli birde bebegin olur allah tez zamanda hayirli evlatlar versin cumlemize ♡

Ayy ins canim ya o kadar cok istiyorum ki allah hem bana hemde isteyen herkese aratmadan versin bende dayanamiyorum aslinda catliycam ortadan ama gormek istemiyorum o cizgiyi yaa totem yaptim ellinci gunu bekliycem ins seninki pozitiftir saglikli sihhatli birde bebegin olur allah tez zamanda hayirli evlatlar versin cumlemize ♡
Aminn canım aminnnn inşallah Rabbim cümlemizi sevindirir kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah kuzum valla benim durum daha yeni heran bugün yarın olma ihtimalim var ama seninki baya gecikmiş hadi inşallah çok merak ediyorum sonucunu kızz valla iyi sabırlısın evde test varmı peki şuan :)

Aminn canım aminnnn inşallah Rabbim cümlemizi sevindirir kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah kuzum valla benim durum daha yeni heran bugün yarın olma ihtimalim var ama seninki baya gecikmiş hadi inşallah çok merak ediyorum sonucunu kızz valla iyi sabırlısın evde test varmı peki şuan :)
Bu benmiyim acaba :-) inan nasil sabrediyorum bende bilmiyorum evde test yok almiyorum bilerek hep kendime is cikariyorum gidip almamak icin ama benimki sinirimi bozuyo rssmen moda girmis simdi hamile deilsem yere cakilcam resmen kafa ustu eski usul testlerden birini denedim bugun o pozitif diyo (:-) peki sen ne zaman yapmayi dusunuyosun test valla merak ediyorum cok bu tarz sayfalari okuyorum boyle heyecanla hamile cikanlara falan cok mutlu oluyorum ins bizde pozitif yazariz burayada okuyanlara hem heyecan hemde umut olur kalbimizde olan karnimizda can bulsun ins

Ayyy bide sunu soylemek istiyorum icimde zerre umutsuzluk yok bebegimiz olmiycak diye ama biz istiyoruzki hemen simdi olsun yarina kalmasin ancak rabbim katinda herseyin bir zamani var bu zamanda bi nevi bize imtihan galiba

Ayyy bide sunu soylemek istiyorum icimde zerre umutsuzluk yok bebegimiz olmiycak diye ama biz istiyoruzki hemen simdi olsun yarina kalmasin ancak rabbim katinda herseyin bir zamani var bu zamanda bi nevi bize imtihan galiba
Kesin çamaşır suyunu denedin dimiiiii :KK70: ayy ben sanki hiç anne olamıycakmışım gibi testi pozitif görmek imkansız gibi geliyo inşallah tam tersi olur ama ne zaman olur Allah bilir ben adet olurum canım sanki hafiften karnım agrıyo gibi ıyyy :KK43: ama sen test yap bence neden dersen pozitifse dikkat edersin, değilsende boşuna ümitlenmezsin yap kız şu testi çok merak ediyorummn

Yok kiz camasir suyu deil o domestosla oluyomu ya (:-) ay bende seninkini merak ediyom yani ama kendim icin sogukkanliligimi koruyorum ya rahmin ustune bastirinca aciyo adet onceside ole oluyodu bende sabiiir sabir°

X