- 14 Nisan 2021
- 211
- 117
- 27
Canım ben dün gece adet oldum maalesef ama galiba soğan suyu temizledi yumurtalıklarımı çünkü uzun zamandır böyle yoğun adet olmamıştımDaha yeni başladım küre bir hafta olmadı umarım fayda görürüm seni de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini
Adetine ne kadar var canım ? Olur inşallah hemen negatif olarak düşünmeben bu ay denedim soğan kürünü adetime daha var beklemedeyim. Ama bende son birkaç aydır yumurta akı kıvamındaki akıntı olmuyordu bu kürü yapınca bu ay 2 gün üst üste akıntım oldu. Yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti hiçbir farklılık,belirti yok ama bekliyorum hala
12 temmuz. Daha 5 gün varAdetine ne kadar var canım ? Olur inşallah hemen negatif olarak düşünme
Az kalmış bakalım hayırlısı inşallah tutar12 temmuz. Daha 5 gün var
Evet bence de insandan insana değişiyor her insana iyi gelmeyebilirBende yapmıştım ama gebelik için değil kadin hastalıklarına iyi geliyor diye. 3 gün yaptım ama beni mahvetti aşırı kasik ağrısı göğsümden sıvı falan gelmeye başladı biraktim. Herkese faydası olacağını sanmıyorum
İnşallah canım beklemedeym bendeCanım ben dün gece adet oldum maalesef ama galiba soğan suyu temizledi yumurtalıklarımı çünkü uzun zamandır böyle yoğun adet olmamıştımsen ümidini kaybetme inşallah hamile kalırsın bu ay