- 14 Nisan 2021
- 385
- 185
- 53
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben dün gece adet oldum maalesef ama galiba soğan suyu temizledi yumurtalıklarımı çünkü uzun zamandır böyle yoğun adet olmamıştımDaha yeni başladım küre bir hafta olmadı umarım fayda görürüm seni de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini![]()
Adetine ne kadar var canım ? Olur inşallah hemen negatif olarak düşünmeben bu ay denedim soğan kürünü adetime daha var beklemedeyim. Ama bende son birkaç aydır yumurta akı kıvamındaki akıntı olmuyordu bu kürü yapınca bu ay 2 gün üst üste akıntım oldu. Yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti hiçbir farklılık,belirti yok ama bekliyorum hala![]()
12 temmuz. Daha 5 gün varAdetine ne kadar var canım ? Olur inşallah hemen negatif olarak düşünme![]()
Az kalmış bakalım hayırlısı inşallah tutar12 temmuz. Daha 5 gün var
Evet bence de insandan insana değişiyor her insana iyi gelmeyebilirBende yapmıştım ama gebelik için değil kadin hastalıklarına iyi geliyor diye. 3 gün yaptım ama beni mahvetti aşırı kasik ağrısı göğsümden sıvı falan gelmeye başladı biraktim. Herkese faydası olacağını sanmıyorum
İnşallah canım beklemedeym bendeCanım ben dün gece adet oldum maalesef ama galiba soğan suyu temizledi yumurtalıklarımı çünkü uzun zamandır böyle yoğun adet olmamıştımsen ümidini kaybetme inşallah hamile kalırsın bu ay
![]()
Merhabalar , o zamandan sonra gebelik oluştu mu acaba? Bende soğan kürü denedim bu ay bekliyorum reglime bir kaç gün varCanım ben dün gece adet oldum maalesef ama galiba soğan suyu temizledi yumurtalıklarımı çünkü uzun zamandır böyle yoğun adet olmamıştımsen ümidini kaybetme inşallah hamile kalırsın bu ay
![]()
Sizin sonuc ne oldu sogan suyu kulaniyordunuz en son hamilemisiniz suan acabaMerhaba bu konuyu bilgi edinmek için açıyorum inşallah güzel haberler alırım
Bende pcos var 2 yıldır çocuk istiyoruz deniyoruz ama olmuyor maalesef en son doktora gittiğimde de yumurtlamadığımı söyledi .. Bende soğan suyu kürünü çok duydum ve güzel haberler veren arkadaşlarımız olduğu için denedim. Şu an adetime 7 gün kaldı inşallah güzel sonuç alırım hamile kalmasam bile pocs gitmesi yeterli gerisi de gelir inşallah diye düşüyorum ..
Acaba aranızda soğan suyunu deneyip hamile kalan var mı ?![]()