SOĞAN KÜRÜYLE HAMİLE KALANLAR ????

Yumurtlama günümü ovulasyon testi ile takip ettim.12.gün yumutlama oldu.kasık ağrısı aynen devam ediyor ama.oturup kalkarken bile ağrıyor o kadsr yani..kistler daha duruyor herhalde
kistin varsa belki onları hissediyosundur cnm.ben klomen kullanmıştım 1 tane kistim olmuştu. soğan kürü yapmıştım kanama oldu adetten 1 hafta sonra 5 gün sürmüştü regl gibi.yani regl tarihim değişti. sonraki regl de dr a gittiğimde kistimin çok küçüldüğünü söyleyip bi daha klomen verdi :) şuan bende 2 taraflı şişlik hissediyorum adet olmam lazım olmadım. kist oldu sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı. bi topikte demişler sakın kullanmayın bitkisel kürler hormonları bozuo bi yerde de dr un biri demiş ki bitkisel kürlerin içindekiler ne kadar ve ne kadarını alıosunuz tehlikeli olabilir demiş fazla kullanmamak gerekir sanırım.

Soğuk almadım diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabii...soğandan sonra başladı bütün ağrı sızı.hele yumurtlama ağrısına benzeyen kadık ağrısı hslen devam ediyor günlerdir.sat 1 nisan.adete var daha yani.küre 7. Gün başladım.8.gün bitti.
Ben sat tarihinden sonra 7 gün bekledim yani sat 2 marttı 15 martta kürü uygulamaya başladım ve 30 unda bitirdim kürü.
Ama senin Dediğin kadar şiddetli kasık ağrım olmamıştı.
Dr a danışmanda fayda var . Ama tahminim yumurta oluşuyor olabilir.
Ben kürü bıraktıktan 2 gün sonra gebelik testi yaptım şu an hamileyim.
Yani bilemiyorum bu Kür bu kadar Mucizevi olabilirmi .ama bende aynen böyle oldu.
Gebelik belirtileride olabilir . Şu an bendede kasık ağrısı oluyo şişkinlik hissi oluyo özellikle yumurtalıklarım adet öncesi nasıl ağırıyorsa öyle Ağrı yapıo.
Umarım Muradın olur.

kistin varsa belki onları hissediyosundur cnm.ben klomen kullanmıştım 1 tane kistim olmuştu. soğan kürü yapmıştım kanama oldu adetten 1 hafta sonra 5 gün sürmüştü regl gibi.yani regl tarihim değişti. sonraki regl de dr a gittiğimde kistimin çok küçüldüğünü söyleyip bi daha klomen verdi :) şuan bende 2 taraflı şişlik hissediyorum adet olmam lazım olmadım. kist oldu sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı. bi topikte demişler sakın kullanmayın bitkisel kürler hormonları bozuo bi yerde de dr un biri demiş ki bitkisel kürlerin içindekiler ne kadar ve ne kadarını alıosunuz tehlikeli olabilir demiş fazla kullanmamak gerekir sanırım.
Bu kadar insan şifa buluyorsa bi faydası vardır elbet dedim başladım :) onların verdiği ilaçlar ne kadar düzgün boşversene.klomen ben de kullandım sürekli kist oluşturdu çatlatma iğnesine rağmen.bir de bitkisel kürleri denemekte fayda var bana kalırsa.hayırlısı olsun ne diyelim.

Ben sat tarihinden sonra 7 gün bekledim yani sat 2 marttı 15 martta kürü uygulamaya başladım ve 30 unda bitirdim kürü.
Ama senin Dediğin kadar şiddetli kasık ağrım olmamıştı.
Dr a danışmanda fayda var . Ama tahminim yumurta oluşuyor olabilir.
Ben kürü bıraktıktan 2 gün sonra gebelik testi yaptım şu an hamileyim.
Yani bilemiyorum bu Kür bu kadar Mucizevi olabilirmi .ama bende aynen böyle oldu.
Gebelik belirtileride olabilir . Şu an bendede kasık ağrısı oluyo şişkinlik hissi oluyo özellikle yumurtalıklarım adet öncesi nasıl ağırıyorsa öyle Ağrı yapıo.
Umarım Muradın olur.
Araştırdığım kadarı ile adetin başlangıç gününden 7 gün sayıp başlanmalı diyor saraçoğlu.ona göre başladım ben de.bu kür sayesinde mucizevi şeyler yaşayanları çok duydum.yakınıma şahit oldum.kısmet belli mi olur...Allah sağlıkla bebeğine kavuşturur inşallah

Araştırdığım kadarı ile adetin başlangıç gününden 7 gün sayıp başlanmalı diyor saraçoğlu.ona göre başladım ben de.bu kür sayesinde mucizevi şeyler yaşayanları çok duydum.yakınıma şahit oldum.kısmet belli mi olur...Allah sağlıkla bebeğine kavuşturur inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah.
Bu benim 4. Hamileliğim daha önce 3 kez düşük yapmıştım.
Bu sefer farklı olur inşallah.
Sanada Rabbim en kısa zamanda en sağlıklısından bir bebek nasip eder umarım.

Bu kadar insan şifa buluyorsa bi faydası vardır elbet dedim başladım :) onların verdiği ilaçlar ne kadar düzgün boşversene.klomen ben de kullandım sürekli kist oluşturdu çatlatma iğnesine rağmen.bir de bitkisel kürleri denemekte fayda var bana kalırsa.hayırlısı olsun ne diyelim.
Inşallah cnm sende şifa bulursun da bebisin gelir hayirlisiyla cumlemize inşallah

Günün geçtiyse bi test yapsaydın keşke

Ben de sülük ve ozon tedavisi görüyorum ve ek olarak bitkiler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

mrb cnm neden bu tedavileri uygulatıyorsun. sorunun nedir? başka hangi bitkileri kullanıyorsun

Doğal yaşam merkezi var ünlü bir doktorun. Aslında bildiğim bir ciddi bir sebebim yok, hormon testlerim normal. 8 aydır korunmamamıza rağmen bebek sahibi olmadık. Bu doktor bu tip tedavilerle hemen sonuç alacağımı söylüyor. Kendinin hazırlamış oldu bitki karışımları var kapsül halde, onları içiyorum.

Arkadaşlar bendedr fsh yüksekliği vardi 12.89 çıkmıştı sogan suyu, hayiz tohumu , testere dişli aslan pencesi kullandim once allah sonra bu otlar sayesinde fsh 8.95 düştü simdide incir kurune başladım ve bebek istiyoruz doktor ilk 12.89 görünce hemen tüp bebek dedi ama simdi düştüğünü görünce 2 3 ay daha bekleyelim hala normal yollarla olma ümidi var dedi acikcasi bu bile beni cok sevindirdi ama birde hayirlisiyla çocuk sahibi olsam bol bol dua edelim arkadaşlar allahdan ümit kesilmez

Arkadaşlar ıncir ve soğan kürüyle 4 kez hamile kaldım düşük yaptım ama faydasını gördüm ayrıca eşinde sperm sayısı düşük olanlarda kullanabilir ıncir kurunu eşleriyle birlikte

Arkadaşlar ıncir ve soğan kürüyle 4 kez hamile kaldım düşük yaptım ama faydasını gördüm ayrıca eşinde sperm sayısı düşük olanlarda kullanabilir ıncir kurunu eşleriyle birlikte

X