SOĞAN KÜRÜYLE HAMİLE KALANLAR ????

Kızlar dun adet oldum beklenen tarihimden 3 gün önce yani :KK43: sanırım soğan suyundan oldu bu ilk kürümdü olmadı bakalım ikiciyide yapıcam ama önce rahim filmi çektiricem hastalığım bitsin ilk hafta gidicem inşallah..

kızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum

kızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
cnm mrb.kistin boyutunu sormadım.olduğunu görünce sinirlendim açıkçası. sen içini ferah tut. başla soğan kürüne hayırlısı bakalım.çikolata kistine de iyi geliomuş. benimki çikolata kisti değil basit kist. yani yumruta çatlamadığı için oluştu.

bir de cnm tüm testler yapıldımı sizde? sorun sendemi ? eşine bakıldımı spermlere? senin hormon testine birde ne zamandır olmuo? tüp filmi de çekilmen lazım eğer bunlarda sorun yoksa.herşeye baktırın sorun ne önce onu bulun derim.herşeyi kendinde arama.

cnm mrb.kistin boyutunu sormadım.olduğunu görünce sinirlendim açıkçası. sen içini ferah tut. başla soğan kürüne hayırlısı bakalım.çikolata kistine de iyi geliomuş. benimki çikolata kisti değil basit kist. yani yumruta çatlamadığı için oluştu.
hmm anladım canım teşekür ederim cevabın için

Kızlar dun adet oldum beklenen tarihimden 3 gün önce yani :KK43: sanırım soğan suyundan oldu bu ilk kürümdü olmadı bakalım ikiciyide yapıcam ama önce rahim filmi çektiricem hastalığım bitsin ilk hafta gidicem inşallah..
yok canım bakılmadı nisanda kontrolüm var inşşlh ozaman eşiminde tahlillerini yaptıracağız

Canm bende ayni senin durumundayim. 2 buuk yillik evliyim 1senedr cocugumz olmadi denemeize ragmen ocakta cikolata kistim icin ameliyat oldm laparoskopi.ama tuplerim tikaliymis tup bebekten baska sansin yok dedi ameliyattan 20 gun sonra sag tarafta tekrar kist uredi vucudum uretiyomus.doktor tup bebek denensin bu sekilde dedi zar zor onay verdiler.cunku kistim yumurtaliklarima cok yapisikmis hic cocugum olmadigi icin kistin icini bosaltmislar yoksa yumurtaliklar falan hep alinmasi gerekiyodu.neyse simdi tup bbeek yapilcak 2 3 gun sonra regli olmam gerekiyo gidicem doktora heralde ilk etapta ilac baslancak sonra nezaman cagircaklar bidaha bilmiyorm.benm kistim 4 senedir var ben gec kaldim sen yol yakinken caresine bak.bide yasin kac cok gecmesin.benim 28 yasim

Canm bende ayni senin durumundayim. 2 buuk yillik evliyim 1senedr cocugumz olmadi denemeize ragmen ocakta cikolata kistim icin ameliyat oldm laparoskopi.ama tuplerim tikaliymis tup bebekten baska sansin yok dedi ameliyattan 20 gun sonra sag tarafta tekrar kist uredi vucudum uretiyomus.doktor tup bebek denensin bu sekilde dedi zar zor onay verdiler.cunku kistim yumurtaliklarima cok yapisikmis hic cocugum olmadigi icin kistin icini bosaltmislar yoksa yumurtaliklar falan hep alinmasi gerekiyodu.neyse simdi tup bbeek yapilcak 2 3 gun sonra regli olmam gerekiyo gidicem doktora heralde ilk etapta ilac baslancak sonra nezaman cagircaklar bidaha bilmiyorm.benm kistim 4 senedir var ben gec kaldim sen yol yakinken caresine bak.bide yasin kac cok gecmesin.benim 28 yasim
canım yaşım 27 benim şubatta çıktı ortaya daha önce varmıydı bilmiyorum iki taraflı benim hem sağda hem solda nisanda kontrole gideceğim kistlerde bir değişme yoksa tüp bebek isteyeceğim bende napıyım eşim çocuk hasretiyle yanıyor benimelimden dua etmekten başka birşey gelmiyor

canım yaşım 27 benim şubatta çıktı ortaya daha önce varmıydı bilmiyorum iki taraflı benim hem sağda hem solda nisanda kontrole gideceğim kistlerde bir değişme yoksa tüp bebek isteyeceğim bende napıyım eşim çocuk hasretiyle yanıyor benimelimden dua etmekten başka birşey gelmiyor

Anladm canm hakkimizda hayirlisi ama senin daha yeni kistin benmki kadar kotu deildir.bugun is yerine bi arkadasim geldi yeni ikiz dogum yapti ilk defa bu kadar cok heyecanlandm ve cok istedim gercekten.cunku ben nedendir bilmiyorm ama oyle aman aman cocuk istiyorum olmamistm taki durum bu kadar olana dek.ama bugn gercekten cok istedim cok hemde.allahm hayirlisini versin hepimize

Anladm canm hakkimizda hayirlisi ama senin daha yeni kistin benmki kadar kotu deildir.bugun is yerine bi arkadasim geldi yeni ikiz dogum yapti ilk defa bu kadar cok heyecanlandm ve cok istedim gercekten.cunku ben nedendir bilmiyorm ama oyle aman aman cocuk istiyorum olmamistm taki durum bu kadar olana dek.ama bugn gercekten cok istedim cok hemde.allahm hayirlisini versin hepimize
canım benimde aynı oldu bundan önce zamanı gelince nasılsa olur diyordum içim rahattı ama şimdi sağlık sorunum olunca hiç olmayacakmış gibi hissediyorum ve olmasını hatta biran önce olmasını çok istiyorum

İlk adet olduğumdan beri pkoluyum. hiç düzenli adet görmedim. evlendikten sonra ilk iki ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım ama düşük oldu sonra bir yıl hamile kalamadım. yine 3 ay doğum kontrol hapı kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım. şimdi 5 yaşında bir kızım var. kızım 3 yaşındayken ikinci çocuk için korunmayı bıraktım ama iki yıl hamile kalamadım 3 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım yine hamile kalamadım sonra belime yakı yaptım o ay soğan kürü de uyguladım ve hamileyim.. Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .

Merhabalar...2.5 yıllık evliyim pkoluyum .gecen yıl tüple hamile kaldım ancak 11. Haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum. Bu haziranda tekrar dondurulmuş transferi yapılacak. Ancak hem kistlerden kurtulmak hem de şansımı denemek için soğan kürü yaptım bu ay. Bakalım Rabbim kismetimize yazmış mi. Dualarım hepimize...

canım benimde aynı oldu bundan önce zamanı gelince nasılsa olur diyordum içim rahattı ama şimdi sağlık sorunum olunca hiç olmayacakmış gibi hissediyorum ve olmasını hatta biran önce olmasını çok istiyorum

Evet bi sorun old ogrenince insan istemeyi dusunmuyo bile sorumluluk falan hepsi viz geliyo acaba hic cocugum olmiycakmi diye ve allah o istegi veriyo insana cok istemeye basliyosn.allahm yardimcimz olsn

Arkadaşlar iyi günler. 4 yıldır Evliyim ve maalesef biri 4 aylık ve diğer ikisi 7 ve 8 haftalık olmak üzere 3 düşük yaşadım. Ilk düşükte suyum geldiği için gebelik sonlandı diğer ikisinde ise herhangi bir sebep yoktu. Tabi bunun üzerine araştırmalar ve tahliller yapıldı ve herhangi bir sebep bulunamadı ve artık korunmamamıza rağmen hamilede kalamamaya başladım. 2 ay önce SOĞAN kürünü okudum ve bu ay uyguladım bu kürün ikinci ayda 7 günlük bi Uygulaması var ve ardından da incir kürü yapacaktım ki daha SOĞAN kürünün ilk Uygulaması işe yaramış ve iki çizgiyi gördüm.:) biraz endişeliyim umarım bu sefer sorun yaşamam ama sizlerle paylaşmak istedim. Umarım isteyen herkesin besili olur.

Isteyen herkesin bebişi olsun!
Uyguladığım SOĞAN kürü
Kahverengi kabuklu orta boy SOĞAN alınır kabuğu soyulur
4-5 parçaya ayrılır
Bir kapta 2 bardak klorsuz içme suyu kaynatılır ve su kaynadıktan sonra soğanlar içine atılarak tam 5dk kaynatılır ağzı kapalı olarak kaynatın ve ağzı kapalı olarak ılıtın öğle ve akşam yemeklerinden önce ılık olarak 1 bardak için
Her kaynattığınız soğandan 1 bardak içiyorsunuz diğer öğün için yeniden yapıp ılıyınca içmelisiniz
Günde 2 bardaktan fazlasını içmeyin böbrekleri yoruyor.

Ilk SOĞAN kürü uygulamasını adet günü bittikten sonra 8. Gün uygulamaya başladım 15 gün devam ettim.

Ardından adet olacaksınız ve bir sonraki adet tarihinize 10 gün kala 7 günlük ikinci SOĞAN kürünü yapacaksınız

Yani ikinci uygulamayı bitirdikten 3gün sonra yaklaşık adet gününüz Olmalı

Bunun ardındanda 2 uygulama incir kürü öneriyorlar . Ben bu SOĞAN kürünü ilk yapmaya başladığım gün mide spazmı geçiriyorum sandım ama mide koruyucu hap kullandım ve şikayetlerim 3. Gün kesildi

Bu kürü yaparken soğuk almamaya çalışın.
Ben bu kürleri ibrahim saraçoğlunun sitesinden ve videolarından dinleyerek uyguladım

X