- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
ben hic ovulazyon testi alip yapmamistim.kendimi gozlemkedigimde akintim cok ykgun beyazsa tmm yunurtlama oluyo diyordum.ve 1 gun suruyordu.ben ovulasyon testi yapıyorum 2 gün gecikti zaten. 15 nin sabahı koyuydu ama yine çok değildi akşamı kasık ağrım oldu ben anlayabiliyorum çatladığını hemen test yaptım baya koyuydu pik yapmıştı o akşamıda değerlendirdik ve bigün öncesini. 16 sında yani dün sabah yine hiç su içmeden aynı saatte test yaptım silikleşmişti. dedim tamam bu çatladı hatta wcde katı bir akıntı geldi yapışmayan. dedim yumurtlama olayı sona erdi heralde biz ogünüde değerlendirdik. bu sabahta yani çatlama olduktan 2 gün sonra yine aynı şeffaf uzayan bi akıntım oldu anlam veremedim bi sorayım dedim. acaba soğan küründenmi yaşayan oldumu böyle bişey diye
siz bugunu de degerkendirin bence.biz yunurtlama gununden onceki 3 gunu yumurtlama gununu degerlendirdik.yumurtlamdan sonraki 3 gunde degerlendirmemiz gerekiyodu ama olmadi.hatta ben bu ay da olmicak heralde uymadik cunku diyordum cok sukur tuttu.ben hatta inanamadim cok sasirmistim.
sogan kuru yaotigimda benim her gun akintim oluyodu her tuvakete girisimde beyaz degildi.