- 2 Nisan 2018
- 288
- 158
Canım merhaba ben soğan kürü uyguladım 15 gün sonra da testere dişli Aslan pençesi uyguladım ovulasyon döneminde hiç bir şekilde göğüs hassasiyeti yaşamadım. Soğan kürü uyguladığım ay genelde yaşamıyorum neden acaba. Ve bu ay adetli iken başladımcnm 15 gun sabah aksam ac karnina ictim sogan suyunu ama detayli olarak bu forumda paylasmistim unuttum inanki ayrintilarini 7 8 ay gecti cunku.
insallah Rabbim tez zamanda saglikli hsyirli bebisler nasip etsin cnm
incir ve havuc kurunu de prolaktin degerin yuksekse yapma cnm.degilse yap.
ve ben incir havuc kurunu yaoali 2 3 gun olunca ogrendim hamile oldugumu o yuzden gerek kalmamisti bende.
ben sogan suyunu yaparken bibyandan da 2 gunde 3 gunde 1 falsn bulgur pilavi yapardim tereyagiyla sade sekilde.esimle ben de severdik zaten yerdik hafif oluyo diye.
sogan suyu icini temizliyo gercekten.bulgur pilavi da yumurtaliklari calistiriyo.
bi de yumurtlama gunjnden 3 gun once yumurtlama gunu ve yumurtlams gununden 3 gun sonra toplam bir hafta iliski olsun sabah olursa daha iyi.bizim tam 7 gune uyamadik.ama ilk 4gune uymustuk.doktor gun asiri iliski diyordu olmuyordu.her gun de olmuyor sperm kslitesi dusuyor.bi de boyle deneyelim dedik.netten okumustum.