- 2 Mart 2013
- 1.808
- 1.673
Benimde bir oğlum var .1 düşük 2 kimyasal yaşadım son 3 yılda ilk defa geçen ay doktora gittim pek alakadar olmayınca bu ay ara verip başka bir doktora gideyim diye düşündüm soğan kürü denedim inş olmuştur ikimizinde bu ay kardeşi olsun istiyorum bende artıkbenım bir kızım var çok şükür 3 senedir kardeş için ugraşıyoruz olmuyor ,
arada olanlar oldu kalbi durdu , boş gebelık oldu kısmet olmadı yani,
vakit daralıyor bu olur inşallahhh
ben öle yapmadim adetimin gününde içmişimAdetin bittikten 2 gün sonra başlıyorsun. Günde 2 sefer yapılıyor kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 15-20 dk önce içeceksin. Bir orta boy soğanın kabuklarını soyup 4 e böl. 1,5 bardak kaynamakta olan suya at 5 dk kaynat mümkün olduğunca sıcak iç. Kaynak olmasın tabi 1-2 dakika dinlensin. 15 gün devam et. Aksatma ve 15 günü asla geçme zarar vermeye başlar.
bende geçen ay yapmıştım soğan kürünü 5 gün yapıp bıraktım. adetimden 6 gün önce lekelenmem oldu adet olcam sandım. 1 gün lekelenmem sürdü ve adet olmadım o ay. niye öyle oldu bilmiyorum.Hanımlar ben bu ay soğan kürü denedim 28inde regl olmam gerekti 24ünde hafif pembe lekelenmem oldu bitti 26sındada azar azar pembemsi lekelenme yaşadım 27sinin sabahına kadar sonra birden kesildi böyle birşey yaşadınız mı soğan kürü kullanırken?
Ben 15 gün yaptım cnm şuan şeffaf akıntım devam ediyor yani yoksa bile sonunda adet olabilirim göğüslerimde ağrıyor üstelikbende geçen ay yapmıştım soğan kürünü 5 gün yapıp bıraktım. adetimden 6 gün önce lekelenmem oldu adet olcam sandım. 1 gün lekelenmem sürdü ve adet olmadım o ay. niye öyle oldu bilmiyorum.
İnşallah hamilesindir canımBen 15 gün yaptım cnm şuan şeffaf akıntım devam ediyor yani yoksa bile sonunda adet olabilirim göğüslerimde ağrıyor üstelik
İnş Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin cnmİnşallah hamilesindir canım
soğan kürü yapıp adeti geciken var mı
Bir şeyi farkettim. Soğan kürü yapılan ay da yumurtlama geç çatlayabiliyor. Bir hafta sonra durum netleşince yazarım gene
banada doktor tarlusal verdi öncesini okumadım tabi ama tarlusal adet söktürücü bizim 1 yıldır bebek olmuyo doktorda pco dedi glukofende verdi.adet olunca başlıycam soğan kürüne tadıda berbat ama herşey bebiş için..Bnm adetim 2ay oldu gecikti testler negatif tarlusal basladik varmi tarlusalla hamile kalan kizlarBebek istyrm hepimiz hamis oluruz ins
beyaz soğan diyo saraçoğlu sayfasında mor kırmızı soğan kullanmayın sadece kahverengi kabuklu beyaz soğan etki eder diyo.Kızlar bende de pko var ilk ay denedik olmadi adetim bitince Soğan kuru kullanmak istiyorum ama benim evde mor soğan var illa beyaz soğan mı olması lazım