- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
insalah guzel haberler gelirsin cnmİnşallah değildir canım ne yaptın öğrenebildin mi nasıl bebişin ve sen soğan kürü kullanırken kalmışsın hamile demi ben adet oldum ama bir gün sürdü ilk böyle kılcal damar şeklinde kan pıhtısı geldi pembe kan ile sonra da sulu pembe geldi bitti bu doktorları hastaneyi ne yapacaz bilmiyorum ya bende gittim doğru düzgün ilgilenmedi kan verdim makine bozuk dediler çıkmadı ertesi gün gittim yine çıkmamış internetten bakıyorum sonuç çıkmadı yazıyor
valla cnm benim doktorlarla imtihanim bitmiyo :)
bugun gittim ultrasona girdim asistam keseye miyom dedi beynimden kaynar sular fiskiriyodu sanki
doktoru cagirdi o geldi bakti o miyom degil kese dedi de icim rahat etti
ama daha bebek gozukmuyomus normal gozukmemesi dedi
ben simdilik 6 hafta 4 gunluk hamileyim ama bebek 4 haftalikmis o yizden gozukmezmis yani son adet tarihinde hamile kalma olasiligi cok dusuk bizim de tahmini iliski 3 nisandi ilk o yuzden 1 aylikmis bebek cnm
bende 6 haftaligim diye gozukur hatta kalp atislarini durayim diye gitmistim ama nasip haftaya yinee gel dedi
evet cnm sogan suyunu vesile etti Allah bana insallah sen se hemencik ugrasmadan hamile kalirsin senin de guzel haberlerini aliriz cnm
adetin neden 1 gun surdu hic bilmiyorum basima hoc oyle bisey gelmedi cnm insallah hamileliktendir insallah yerlesme kanamasidir cnm