Kalan olmul yani başka yerde yazanlardan okudum da ama genelde kullandığın aydan sonraki ay kalıyorlarBende merak ediyorum. Sogan kurunun 5. Gunundeyim hamile kalinabiliyor mu ki
ARMITYORSA RAHMİN TEMİZ DEMEK BENDE SADECE İLK 3 GÜN OLDU SOGAN KÜRÜNDE SARI AKINTI SONRA KESİLDİ YUMURTALAMA ZAMANINDA AKINTIM ARTTIEğer artmıyorsa ne demek oluyor ki
Anladım galiba benim stresten ben öyle düşünüyorumARMITYORSA RAHMİN TEMİZ DEMEK BENDE SADECE İLK 3 GÜN OLDU SOGAN KÜRÜNDE SARI AKINTI SONRA KESİLDİ YUMURTALAMA ZAMANINDA AKINTIM ARTTI
incir kuru yap o catlatir diyolarda sogan kurunden snra denicem bakalimAa onu da yeni duydum çatlaması için napmak gerekiyormuş
Bence bi test yap belki hamilesindirincir kürüne ne zaman başlanıyor adetm düzensiz pko var diaformen kullanıorm soğan suyunu yaptm akıntı falan çok geldi ama hala adet olmadım testte yapmadm korkuyrm negatiften düzenl iadetim 3 5 aydır böyle beni uğraştırıyorr
sogan kuru bitince baslayin diyolar ama ibrahim saracoglunun sayfasina bi bak istersenincir kürüne ne zaman başlanıyor adetm düzensiz pko var diaformen kullanıorm soğan suyunu yaptm akıntı falan çok geldi ama hala adet olmadım testte yapmadm korkuyrm negatiften düzenl iadetim 3 5 aydır böyle beni uğraştırıyorr
Bu soğan küründen sonra daha sık idrara çıkmaya başladınız moincir kürüne ne zaman başlanıyor adetm düzensiz pko var diaformen kullanıorm soğan suyunu yaptm akıntı falan çok geldi ama hala adet olmadım testte yapmadm korkuyrm negatiften düzenl iadetim 3 5 aydır böyle beni uğraştırıyorr
idrarda hemen çıkmıyor diyorlarBence bi test yap belki hamilesindir
evet çıktım zaten ben diyette yapıodum çok suda içiyodum oda varBu soğan küründen sonra daha sık idrara çıkmaya başladınız mo
Ben de çok su içememe rağmen çıkıyorumevet çıktım zaten ben diyette yapıodum çok suda içiyodum oda var
deneyin bence biz ne olue ne llmaz doye denedik bu ay tumurtlama gu lerinibugun 7.gunum , bu ay hamile kalamaz miyim sogan kuru yaparken hic denemeym mi yoksa bi ihtimal olabilir mi? Yinede deneyelm mi biz sizce
Garanti olsun dersen kan testi yaptir o zamanidrarda hemen çıkmıyor diyorlar
bazilarinin sogan kuru yaptigi ay tutmus bizde deneyelm diyorz kismette warsa olr zatendeneyin bence biz ne olue ne llmaz doye denedik bu ay tumurtlama gu lerini
aynen tutan var nasip kismet Allah in taktiri ama sogam suyi yapildigi zmn icimizdekiler temizlendigi icin benim sahsi gorusum diger aya kalabiliriz ama Allah ne nasip ederse o zmn olur bazilari adettek bi gun once iliksiye giriyo tutuyo mesela yeter ki biz cabalayalim Allah istesinbazilarinin sogan kuru yaptigi ay tutmus bizde deneyelm diyorz kismette warsa olr zaten
Burada paylasin gelismelerden olur muaynen tutan var nasip kismet Allah in taktiri ama sogam suyi yapildigi zmn icimizdekiler temizlendigi icin benim sahsi gorusum diger aya kalabiliriz ama Allah ne nasip ederse o zmn olur bazilari adettek bi gun once iliksiye giriyo tutuyo mesela yeter ki biz cabalayalim Allah istesin
biz de bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdik hayirlisi yarin bat bakalom 2 3 gun gecikirse umutlanmicam ama ben oyle olabiliyo cogu zmn eger 1 hafta gecikirse bakicam ama sanmiyorum yine malesef
insallah olurrrr seninki cok yakinmis, rabbim hayirli saglikli evlatlar wersinaynen tutan var nasip kismet Allah in taktiri ama sogam suyi yapildigi zmn icimizdekiler temizlendigi icin benim sahsi gorusum diger aya kalabiliriz ama Allah ne nasip ederse o zmn olur bazilari adettek bi gun once iliksiye giriyo tutuyo mesela yeter ki biz cabalayalim Allah istesin
biz de bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdik hayirlisi yarin bat bakalom 2 3 gun gecikirse umutlanmicam ama ben oyle olabiliyo cogu zmn eger 1 hafta gecikirse bakicam ama sanmiyorum yine malesef
tabi ki insallah paylascamBurada paylasin gelismelerden olur mu
hayirlisi bakalim benim 3.5 yil ondan heralde umudum yok yine cnm eger 1 hafta gecikirse umutlancaminsallah olurrrr seninki cok yakinmis, rabbim hayirli saglikli evlatlar wersin
benimde 2 sene olcak, aslinda kafamiza takmasak olacak warya ustune o kdr cok gidiyoruz ki olmuyor, keske biraz akisina birakabilsek malesef yapamiyorz.hayirlisi bakalim benim 3.5 yil ondan heralde umudum yok yine cnm eger 1 hafta gecikirse umutlancam