Sogan kurunun kacinci gunundesiniz acaba?benimde akintim artti ozellikle bugun, insallah rabbim yardmcimiz olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sogan kurunun kacinci gunundesiniz acaba?benimde akintim artti ozellikle bugun, insallah rabbim yardmcimiz olsunn
her zmnki gibi bi akinti mi sogan suyuyla artan akinti mi onu sen kendin vucut yapina gore karar versin ona gore beklersin cnm ama 1 haftayi gecerse git doktora kesinBekliyim ilk defa kullandım zaten daha 5 gün oldu belki ilerleyen günlerde olurum adet.Akıntım az var
8 9 inciri kaynatiyosun yarim litre suda 15 dkKizlar incir ve havuç kürü nasil yapiliyor
kacinci gunundesin sogan suyununbenimde akintim artti ozellikle bugun, insallah rabbim yardmcimiz olsunn
Yok az akıntım.Kürün kaçıncı günü artmalıher zmnki gibi bi akinti mi sogan suyuyla artan akinti mi onu sen kendin vucut yapina gore karar versin ona gore beklersin cnm ama 1 haftayi gecerse git doktora kesin
Eğer artmıyorsa ne demek oluyor kiher zmnki gibi bi akinti mi sogan suyuyla artan akinti mi onu sen kendin vucut yapina gore karar versin ona gore beklersin cnm ama 1 haftayi gecerse git doktora kesin
bilmiyorumki herkeste degisir benim akintim da cok degildi ama her tuvalete girdigimde akintim geliyodu benim ikinci gunden basladi son hafta azalmistiYok az akıntım.Kürün kaçıncı günü artmalı
ya iste akintin nasil normal gunlerde sogan suyu ictigin zmn nasil o eskiye gore akintin artmissa etkisi var demekkiEğer artmıyorsa ne demek oluyor ki
Anladım teşekkür ediyorum. Bariz bir şey fark etmedim belki son hafta etki eder banaya iste akintin nasil normal gunlerde sogan suyu ictigin zmn nasil o eskiye gore akintin artmissa etkisi var demekki
Tesekkur ederim8 9 inciri kaynatiyosun yarim litre suda 15 dk
ayri bi kapta 3 tane havucu yarim saat suda 20 dk kaynatiyosun
iliyinca karistirip iciyosun sabahlari ac karnina bu karisimi 2 gun icebilirsin ancak 2 gun sonra yenisini yapmak sart taze olcak
rica ederim yalniz dkkalari kaynamaya basladiktan sonra saymaya basliyosum fokurdayinca say dkTesekkur ederim
rica ederim hakkimzda hayirlisi olsunAnladım teşekkür ediyorum. Bariz bir şey fark etmedim belki son hafta etki eder bana
bugun 7.gunum , bu ay hamile kalamaz miyim sogan kuru yaparken hic denemeym mi yoksa bi ihtimal olabilir mi? Yinede deneyelm mi biz sizcekacinci gunundesin sogan suyunun
ben sogan suyum bitince akintim da gitti
Adetleriniz düzenli mi oluyor hep?bugun 7.gunum , bu ay hamile kalamaz miyim sogan kuru yaparken hic denemeym mi yoksa bi ihtimal olabilir mi? Yinede deneyelm mi biz sizce
Bunu ben de merak ediyorum soğan kürü yaparken hamile kalınabilir mi ?Adetleriniz düzenli mi oluyor hep?
ewet her ay ayni gunde olurm. Cok nadir öne atar geriye degilde 38de bir oluyordm mesela 34e dustu smdi hep 34gunde oluyorm.Adetleriniz düzenli mi oluyor hep?
Çok iyi o zamanewet her ay ayni gunde olurm. Cok nadir öne atar geriye degilde 38de bir oluyordm mesela 34e dustu smdi hep 34gunde oluyorm.
benim yumurtam da kendilignden gelisiyor catliyor sanirim cok buyudugu icin olmuyor, 25mm e kdr geliyor 20de falan catlamasi gerekiyormus.Çok iyi o zaman
Aa onu da yeni duydum çatlaması için napmak gerekiyormuşbenim yumurtam da kendilignden gelisiyor catliyor sanirim cok buyudugu icin olmuyor, 25mm e kdr geliyor 20de falan catlamasi gerekiyormus.
Bende merak ediyorum. Sogan kurunun 5. Gunundeyim hamile kalinabiliyor mu kibugun 7.gunum , bu ay hamile kalamaz miyim sogan kuru yaparken hic denemeym mi yoksa bi ihtimal olabilir mi? Yinede deneyelm mi biz sizce