- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
Selam merak etdim bi geliwme varmi?hayirlisi bakalim benim 3.5 yil ondan heralde umudum yok yine cnm eger 1 hafta gecikirse umutlancam
aynen cnm benim 2 gün gecikti ama zaten hep boyle oluyorbenimde 2 sene olcak, aslinda kafamiza takmasak olacak warya ustune o kdr cok gidiyoruz ki olmuyor, keske biraz akisina birakabilsek malesef yapamiyorz.
cnm 2 gun gecikti benim ama bende hep boyle oluyo 1 hafta beklicemSelam merak etdim bi geliwme varmi?
12. GünündeyimKızlae sogan kürünün kaçıncı günündesiniz nasil gidiyor ?
Benim akıntım çok bide buay adet bitiminin 4. Günü yumurtlama oldu yani soğan kurunun 2. Günüydü neden öyle oldu anlamadım sen ne durumdasınBende 9. Gunumdeyim
Benim 10.günüm ama sıkıldımBenim akıntım çok bide buay adet bitiminin 4. Günü yumurtlama oldu yani soğan kurunun 2. Günüydü neden öyle oldu anlamadım sen ne durumdasın
Benim akıntim ilk zamanlar coktu simdi azaldi baya... ya ben yumurtlama gununr dikkat etmiyorum...sen ovulasyon testi falan yapiyomusunBenim akıntım çok bide buay adet bitiminin 4. Günü yumurtlama oldu yani soğan kurunun 2. Günüydü neden öyle oldu anlamadım sen ne durumdasın
Hayır kullanmıyorum yumurta akı gibi bi sıvı geldiğinde bu yumurtlama belirtisi ben ordan biliyorum canm. Ama bu ay cok umursamıyorum aslında olursa olur olmazsa da Allah bilir sadece şu rahim bi temizlemsin bakalım sonrası allah kerimBenim akıntim ilk zamanlar coktu simdi azaldi baya... ya ben yumurtlama gununr dikkat etmiyorum...sen ovulasyon testi falan yapiyomusun
benimde 11 bitti akinti falan azaldi hatta yok denecek kadar azaldi.Kızlae sogan kürünün kaçıncı günündesiniz nasil gidiyor ?
Aynen canim ya biraz oluruna biraksak hersey olacak da elimizde olmuyor iste ... insallah şu kürü bitirelim hayirlisiylaHayır kullanmıyorum yumurta akı gibi bi sıvı geldiğinde bu yumurtlama belirtisi ben ordan biliyorum canm. Ama bu ay cok umursamıyorum aslında olursa olur olmazsa da Allah bilir sadece şu rahim bi temizlemsin bakalım sonrası allah kerim
Ben de bilmiyorum ... bi de incir kuru ne ise yariyorKızlar ben birsey sorcamm, simdi sogan kuru bitince incir kurune geccez ya ibrahim saracoglunun kendi sitesinde sadece incirle soylemis, bazilari da havuc katiyo falan kafam karisti. Bir de sogan kuru biter bitmez baslamicak miyiz adet bitimnden snra falan yazmslar
ben dinledim saracoglunu cnm diyoki sogan kuru bitince 7 gun ara veriyosun sonra incir kuru ve havuc kurunu yapiyosun yani ikisini de ayri kaplarda kaynatiyosum ve iliyinca ikisini karistirip iciyosunKızlar ben birsey sorcamm, simdi sogan kuru bitince incir kurune geccez ya ibrahim saracoglunun kendi sitesinde sadece incirle soylemis, bazilari da havuc katiyo falan kafam karisti. Bir de sogan kuru biter bitmez baslamicak miyiz adet bitimnden snra falan yazmslar
Peki keçiboynuzu özü nasıl kullanılıyprben dinledim saracoglunu cnm diyoki sogan kuru bitince 7 gun ara veriyosun sonra incir kuru ve havuc kurunu yapiyosun yani ikisini de ayri kaplarda kaynatiyosum ve iliyinca ikisini karistirip iciyosun
cok sagol canimben dinledim saracoglunu cnm diyoki sogan kuru bitince 7 gun ara veriyosun sonra incir kuru ve havuc kurunu yapiyosun yani ikisini de ayri kaplarda kaynatiyosum ve iliyinca ikisini karistirip iciyosun
onu bilmiyorumPeki keçiboynuzu özü nasıl kullanılıypr